sedinta-cl-bacau-ianuarie-2016Consiliul Local Bacău a fost convocat în şedinţă extraordinară luni, 1 februarie 2016, începând cu ora 12.00, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii Bacău. Convocarea a fost postată pe site-ul Primăriei azi, puţin după ora 12.00 noaptea.

De precizat este faptul că singurul proiect de hotărâre de pe ordinea de zi, bugetul pe anul 2016, va fi aprobat fără respectarea Legii nr. 52/2003 care obligă Executivul să organizeze o dezbatere publică pe tema bugetului la care să participe cetățenii și autoritățile locale. Dezbaterea a fost solicitată pe data de 22 ianuarie printr-o cerere depusă al registratura primăriei, cu numărul de înregistrare 17756. Cererea poate fi deschisă la acest link.  Mai mult, Primăria ar fi trebuit să răspundă solicitărilor înaintate de societatea civilă, prin intermediul Campaniei Tu faci bugetul Bacăului în 2016fapt care nu s-a întâmplat.
Campania Tu faci bugetul Bacăului în 2016!

Pe site-ul instituţiei a fost publicat programul sedinţelor comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local Bacău pentru discutarea documentelor şi avizarea proiectelor de hotărâre ce se vor dezbate în şedinţa extraordinară de luni. Toate vor avea loc la sediul Primăriei vineri, 29 ianuarie. Orarul lor poate fi consultat aici.

Ședințele Consiliului Local sunt publice, astfel încât orice cetățean poate asista la discuții.

Ordinea de zi este compusă dintr-un singur proiect de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului de venituri şi cheltuieli, a Programului de investiţii pe anul 2016 ale Consiliului Local al Municipiului Bacău şi a Prognozei pe următorii trei ani.

Iniţiator – DL. ROMEO STAVARACHE – PRIMARUL MUNICIPIULUI BACĂU

buget-bacau

Media
No rating yet

Comments are closed.