Coaliția pentru Bacău reprezintă o structură informală realizată cu scopul de a uni eforturile ong-urilor pentru dezvoltarea societății civile din județul Bacău.

Membrii Coaliției pentru Bacău sunt, până în momentul de față, organizațiile: Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD), Asociația „Un Zâmbet” Bacău, Asociația Iubim Natura, Asociația pentru Dezvoltare Activă (ADA), Asociația STEP (Surf the Earth Project), Asociația Sindrom Down, Asociația Be Great Romania, Asociația de Tineret Onestin, Asociația pentru Promovarea Dezvoltării Personale (APDP), Institutul pentru Dezvoltare și Inovare (IDEI), Asociația Oblio și Centrul European pentru Strategii Durabile.

Viziune

Coaliția pentru Bacău reprezintă vocea comună a sectorului non-guvernamental de la nivelul județului, un mijloc de promovare și un cadru de susținere reciprocă între organizații.

Misiunea

Misiunea coaliției este de a sprijini dezvoltarea societății civile, a promova cetățenia participativă și de a promova și stimula dialogul civic de la nivelul județului Bacău.

Obiective

Obiectivele Coaliției sunt: conștientizarea și promovarea activităților care se desfășoară la nivel local; implicarea tinerilor în comunitate și dezvoltarea spiritului civic în rândul tinerilor și al organizațiilor non-guvernamentale.

Coaliția își propune dezvoltarea capacității organizațiilor non-guvernamentale membre de a-și promova subiectele pe agenda publică, de a face advocacy pentru cauzele lor și de a avea o contribuție importantă la crearea unor politici publice locale care să corespundă cu nevoile grupului țintă pentru ale cărui drepturi militează.

Organizațiile interesate să adere la Coaliția pentru Bacău sunt rugate să completeze cererea de înscriere și să o transmită la adresa de email contact@rymd.ro. Ulterior vom stabili o întâlnire pentru a discuta despre rolul organizației în cadrul coaliției.

Vizualizează aici Protocolul de Aderare la Coaliția pentru Bacău.

Coaliția pentru Bacău este dezvoltată în cadrul proiectului „Cetățeni Activi pentru Bacău”, proiect finanțat prin Granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG.

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Nu accept
Accept