Apel selecție participanți la training-ul „Ideea ta pentru Bacău”, Slănic Moldova, 1 – 7 septembrie 2017

Asociația Romanian Youth Movement for Democracy, împreună cu organizațiile partenere Favor, Be Great, Există o Șansă și E Clas, anunță organizarea unei noi ediții a training-ului “Ideea ta pentru Bacău”. Acesta va avea loc în perioada 1 – 7  septembrie 2017, la Slănic Moldova și va reuni 30 de tineri din județul Bacău.

La fel ca la edițiile din 2014 și 2015, tinerii din județul Bacău sunt încurajați să propună proiecte viabile pentru comunitatea lor, iar împreună cu formatorii Noemi Cristescu și Dragoș Fînaru, vor învăța cum pot ajunge să le pună în practică.

Concret, în cadrul evenimentului tinerii vor învăța să:

  • Lucreze în echipă pentru dezvoltarea inițiativelor de tineret;
  • Comunice eficient, liber și constructiv și să stabilească obiective comune;
  • Identifice corect problemele comunității prin analiza de nevoi și analiza de situație;
  • Utilizeze metoda arborelui problemelor pentru transformarea problemelor în soluții;
  • Utilizeze conceptul de PCM (Managementul Ciclului de Proiect);

După închierea evenimentului, fiecare participant va primit un certificat Youthpass.

Profilul participantului:

  • Are domiciliul pe raza județului Bacău;
  • Vârsta cuprinsă între 16 și 22 de ani;
  • Își dorește să transforme comunitatea în care trăiește după chipul și asemănarea tinerilor;
  • Este motivat să învețe care e drumul de la un plan bine gândit la rezultate cu impact asupra comunității în care trăiește;

Training-ul „Ideea ta pentru Bacău” va avea loc în Slănic Moldova, în perioada 1-7 septembrie 2017. Pentru a participa, descarcă formularul de înscriere, completează-l cu informațiile solicitate și trimite-l până la data de 23 august 2017, ora 20:00, la adresa contact@rymd.ro. Rezultatele selecției vor fi anunțate până pe 25 august 2017.
UPDATE: Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor a fost extins până pe 25 august 2017, ora 20:00.

Condiții

Organizatorii asigură cazarea și masa pe întreaga durată a training-ului, în Slănic Moldova, iar transportul din localitatea de domiciliu până la locul training-ului poate fi decontat pe baza biletului de autobuz/bonului de benzină. Cazarea participanților se va face în camere de 3 persoane. Pentru a beneficia de cele menționate anterior, participanții vor participa la toate activitățile. Locul exact al desfășurării evenimentului va fi comunicat participanților selectați.

Important! Pentru a putea participa la training, persoanele minore au nevoie de un document care atestă consimţământul părinţilor/tutorilor.

Persoana de contact: Marian Dămoc – 0747 476 836, marian.damoc@rymd.ro

Training-ul “Ideea Ta Pentru Bacău” este organizat în cadrul proiectului „Tineri activi pentru Bacău”, implementat de Asociația Romanian Youth Movement for Democracy, Asociația Favor, Be Great, Există o Șansă și Asociația E Clas, finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus +, Acțiunea cheie 3 – Dialog structurat.

Media
No rating yet

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter message.