Asociația Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD), în parteneriat cu Asociația Un Zâmbet Bacău au organizat, în perioada 12 – 14 decembrie 2014 sesiunea de formare în management de proiect prin intermediul căruia 20 de tineri au învățat cum să transforme o idee într-un proiect palpabil și sustenabil pentru comunitatea în care trăiesc.

ideea-ta-pentru-bacau

În cadrul acestei sesiuni de formare, 20 de tineri din Bacău, Buhuși și Onești și-au însușit timp de 3 zile tehnici și metode în project management și au învățat cum să susțintă un proiect în față potențialilor finanțatori. Alături de ei s-a aflat trainerul Florin Fînaru, manager de proiect la Asociația Be Great Bacău.

Dezvoltarea de piste de biciclete în municipiul Bacău, organizarea unui concurs de orientare turistică, biblioteca stradală și implementarea unei program de educație non-formală în 4 din liceele din județul Băcău sunt ideile de proiecte la care cei 20 de tineri au muncit alături de trainer-ul Florin Fînaru pentru a le face pretabile pentru a fi finanțate.

florin-finaruPe parcursul anului 2015, în cadrul proiectului Cetățeni Activi pentru Bacău vor mai fi organizate o sesiune de formare „Mecanisme de influenţare a procesului decizional de la nivel local şi central – Lobby şi Advocacy” și una „Ideea Ta pentru Bacău”.Pentru a fi informat cu privire la oportunitățile de formare din cadrul proiectului „Cetățeni Activi pentru Bacău”, vă invităm să vă abonați la newsletter-ul proiectului sau la pagina de facebook “Cetățeni Activi pentru Bacău”.

Training-ul “Ideea Ta Pentru Bacău” este organizat în cadrul proiectului „Cetățeni Activi pentru Bacău”, finanțat de fondurile SEE 2009-20014 prin fondul ONG din România.

smaranda-camber

Media
No rating yet

Autorul articolului

Articole asemănătoare

One Response Comment

Lasă un comentariu

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.