„Bacău, județ observat”. Fii observator independent la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019

Alătură-te campaniei „Bacău, județ observat!” și vino cu noi pe 26 mai 2019 în secțiile de votare din județul Bacău, să fim siguri că alegerile se desfășoară într-un mod corect. Vom fi atenți la tot ce se întâmplă în secțiile de votare și în jurul acestora, vom observa eventualele nereguli și ne vom asigura că fiecare vot, indiferent de opțiune, este luat în calcul.

Ca observator independent la alegerile europarlamentare vei putea să:

  • urmărești, în baza acreditării eliberate de administraţia electorală, toate operațiunile ce se desfășoară în secția de votare (de la deschidere și votare, până la închidere, numărare și consemnarea şi raportarea rezultatelor);
  • vizitezi mai multe secții de votare în aceeași zi sau poți alege să observi votul dintr-o singură secție pe parcursul întregii zile;
  • sesizezi eventualele nereguli preşedintelui Biroului Electoral al Secției de Votare;

Ținta noastră este să avem cel puțin un observator/o echipă de observatori în fiecare dintre cele 93 de comune și orașe din județul Bacău și să acoperim cât mai multe dintre cele 628 de secții de votare din județ. Dacă vrei să facem Bacău cel mai „observat” județ la aceste alegeri, înscrie-te pe https://fiecarevot.ro/register.

Campania „Bacău, județ observat!” are loc în cadrul proiectului civic FiecareVot.ro. Formarea și acreditarea observatorilor vor fi realizate cu sprijinul inițiatorilor proiectului. Echipa din județul Bacău este coordonată de Marian Dămoc (mariandamoc @ gmail.com – 0747 47 68 36) și Denis Blidariu (dablidariu @ gmail.com – 0741 090 466)

Mai multe informații despre campanie și procesul de observare a alegerilor găsești pe www.fiecarevot.ro.

Media
No rating yet

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter message.