Vreme Valerian – Dezbaterea Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr.21/2012 pentru suspendarea aplicării dispoziţiilor Legii nr.148/2012 privind înregistrarea operaţiunilor comerciale prin mijloace electronice (PL-x 385/2012)

Domnul Valerian Vreme:

Mulţumesc, domnule preşedinte.

Domnule preşedinte,

Domnilor deputaţi,

Eu mă bucur că a trecut şi termenul de 1 ianuarie 2013, pentru că amânarea cerută a fost până la 1 ianuarie 2013 şi asta e motivaţia pentru care vom vota, probabil, pentru.

Aş vrea să fie în schimb foarte clar. Astăzi este operaţională această lege şi, ca să-i spun aşa, această reglementare privind înregistrarea operaţiunilor comerciale privind mijloacele electronice sau simplu – factura electronică.

Vreau să spun că cei din domeniu aşteaptă operaţionarea acestei prevederi ce este de o foarte mare importanţă, alături de identitate electronică, alături de marcă temporală sau arhivare electronică. Practic domeniul o aşteaptă.

Noi am lucrat şi să ştiţi cu foarte multă tenacitate şi am ajuns până aici. Astăzi este operaţională şi eu aş sfătui Guvernul să nu mai vină cu altă ordonanţă să mai amâne, pentru că, ştiţi cum, eu mai spun că pe domeniu, timpul nu mai ţine cu noi şi e momentul în care să luăm şi decizii mai curajoase. Eu recomand ca nu numai să votăm, nici să nu mai apară o altă ordonanţă de urgenţă care să mai facă o altă amânare.

Mulţumesc.

Media
No rating yet

Comments are closed.