Vineri, 8 iulie, noul Consiliu Local se întruneşte în şedinţă extraordinară

sedinta-facebookPrima şedinţă a noului Consiliu Local Bacău va avea loc vineri, 8 iulie, începând cu ora 13:30, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii. Pe site-ul instituţiei a fost publicat şi orarul şedinţelor comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local. Teoretic, în cadrul acestora consilierii ar trebui să discute documentele şi să avizeze proiectele care se vor dezbate la şedinţă. Până în momentul de faţă însă practica ne-a învăţat că acestea sunt o simplă formalitate, de multe ori aleşii noştri semnând procesele verbale consemnate de mână într-un caiet A4. Rămâne de văzut dacă acest aspect se va schimba sub noua administraţie. Toate vor avea loc la sediul primăriei joi, 7 iulie. Orarul lor poate fi consultat aici.

Ședințele Consiliului Local sunt publice, astfel că orice cetățean poate asista la discuții.

Ordinea de zi a ședinței de vineri este alcătuită din următoarele proiecte de hotărâre:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Listei finale a proiectelor/programelor care vor primi finanţări nerambursabile de la bugetul local al municipiului Bacău pentru activităţi nonprofit de interes general, în baza Legii nr.350/2005 aferente anului 2016. Mai multe detalii despre proiectele care vor primi finanțare găsiți în acest articol.

Iniţiator – DL. COSMIN NECULA – PRIMARUL MUNICIPIULUI BACĂU

  1. Proiect de hotărâre privind participarea municipiului Bacău, în calitate de partener, la organizarea împreună cu Asociaţia “ Ingenious Drama “ a Festivalului naţional de teatru în limba română pentru tineri “ The Ingenious Drama “-ediţia a XVII – a, ce se va desfăşura în perioada 10 – 19 iulie, la Bacău

Iniţiator-DL. COSMIN NECULA – PRIMARUL MUNICIPIULUI BACĂU

  1. Proiect de hotărâre privind participarea Municipiului Bacău în calitate de partener al Federaţiei Romane de Natatie si Pentatlon Modem, în vederea organizării „Campionatului National de Sărituri in Apa Juniori C+D” si a „Campionatului National de Sărituri in Apa Seniori, Juniori A+B ce se vor desfăşura la Bacau în perioada 08-10 iulie 2016 si 29-31.07.2016.

Iniţiator-DL. COSMIN NECULA – PRIMARUL MUNICIPIULUI BACĂU

  1. Aducerea la cunoştinţă Consiliului Local al Municipiului Bacăua unor Rapoarte de control ale Camerei de Conturi Judeţul Bacău. Corneliu Gavrilescu – Şef Serviciu Juridic şi Aplicarea Legilor Proprietăţii.
  2. Informare privind Festivalul Internaţional de Artele Spectacolului – THEATERSŢOCK. Cosmin Necula – PRIMARUL MUNICIPIULUI BACĂU

 

Media
No rating yet

1 Response Comment

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter message.