Doamnelor si domnilor deputati,

Am participat luni la deschiderea anului scolar 2014-2015 in doua comune din judetul Bacau, Berzunti si Solont. La Berzunti m-am aflat alaturi de primarul comunei, Stefan Tifan, si de doamna director al scolii generale nr. 1, Daniela Ghenade. Si in comuna Solont am fost impreuna cu primarul Eusebiu Alexandrescu si doamna director a scolii din localitate, Nicolita Galusca Gengiu. 

Scoala nr.1 din Berzunti si scoala generala din Solont au primit in 15 septembrie microbuzele scolare acordate de Guvernul Ponta pentru transportul elevilor din mediu rural, precum si ghiozdane cu rechizite daruite de conducerea Consiliului Judetean Bacau. 

Urez mult succes in acest nou an scolar tuturor elevilor,

Sanatate si putere de munca dascalilor, si multa rabdare parintilor! Cu ocazia inceputului noului an scolar, doresc sa transmit multa sanatate, succes si putere de munca tuturor celor implicati in procesul de invatamant din judetul Bacau si din toata tara. 

Dragi elevi, am certitudinea ca, ambitia, sarguinta si staruinta la invatatura, alaturi de optimismul si gandul tineresc, vor inscrie si acest an scolar in bogata traditie a scolii bacauane.

Distinsilor dascali si stimatilor parinti le doresc sa va vedeti implinite eforturile pe care le-ati facut si sa aveti bucuria recunostintei din partea copiilor dumneavoastra.

Felicitari si multa bafta !

In final, asigur cadrele didactice si elevii din Colegiul meu parlamentar ca le voi fi alaturi si de acum inainte, ca si pana acum, si voi sprijini toate demersurile legate de obtinerea unor performante scolare importante.

Deputat PSD de Bacau,

Miron SMARANDACHE

17 septembrie 2014

Media
No rating yet

Comments are closed.