Smarandache Miron Alexandru – Copiii şi vârstnicii din Colegiul nr. 7 Bacău merită toată atenţia şi consideraţia mea!

Intervenţie consemnată conform materialului depus la secretariatul de sedinţă

Domnul Miron Alexandru Smarandache:

“Copiii şi vârstnicii din Colegiul nr.7 Bacău merită toată atenţia şi consideraţia mea”

Fără îndoială, copiii şi persoanele vârstnice din Colegiul uninominal nr. 7 Bacău se află în atenţia mea permanent, astfel încât încerc din răsputeri să le ofer mici bucurii pe care le merită cu prisosinţă. Recent, am continuat să premiez performanţa elevilor, iar săptămâna trecută a fost rândul unui grup de elevi merituoşi ai Şcolii generale nr. 2 Boiştea din oraşul Dărmăneşti să viziteze Palatul Parlamentului şi Muzeul de Ştiinţe Naturale Grigore Antipa, la invitaţia mea. Am premiat astfel 24 de elevi din clasele V-VIII ai şcolii respective, respectiv toţi cei care au obţinut rezultate excelente la învăţătură în acest an şcolar, concretizate prin premiile obţinute. Elevii din Dărmăneşti, însoţiţi de doamna director Cornelia Bindileu, au avut parte de un tur complet cu ghid al Palatului Parlamentului, prilej cu care au vizitat sala de plen a Camerei Deputaţilor, celelalte obiective ale impozantei clădiri, au aflat lucruri interesante despre modul în care se prelucrează legile, au servit masa la restaurantul Parlamentului, iar în final, şi de un periplu la Muzeul Antipa.

De asemenea, tot la invitaţia mea, un grup de aproximativ 50 de pensionari din oraşul Dărmăneşti, însoţiţi de dl primar Constantin Spiridon, s-au aflat zilele trecute în vizită la Parlament. Pensionarii au vizitat Camera Deputaţilor, sala Grupului parlamentar al PSD, precum şi toate obiectivele de interes din impozanta clădire.

Încă de la începutul mandatului meu de deputat, mi-am făcut o obligaţie de onoare şi un obicei de a invita elevii premianţi din colegiul meu să viziteze Palatul Parlamentului şi alte puncte de interes din Capitală. De această dată, a fost rândul premianţilor Şcolii generale nr. 2 Boiştea din Dărmăneşti să răspundă invitaţiei mele, aşa cum s-a întâmplat anterior şi cu alţi elevi cu rezultate bune din şcolile şi liceele din zonă. Sunt încântat de performanţele obţinute de aceşti copii în anul şcolar care se va încheia în aceste zile, iar această excursie au meritat-o pe deplin. Sunt un susţinător al recompensării performanţei în toate domeniile de activitate, şi în special a muncii pozitive a elevilor. Invitaţia mea reprezintă un exemplu de încurajare pentru toţi elevii din zona Moineşti, Comăneşti, Dărmăneşti, Berzunţi, Măgireşti şi Poduri, care deja s-au obişnuit să le fie recompensate meritele la învăţătură şi disciplină. Sunt convins că poveştile pe care copiii din Dărmăneşti le vor spune colegilor lor vor fi stimulative pentru cât mai mulţi elevi de a învăţa mai bine şi de a fi premianţi în viitor. De asemenea, vizita oferită la Parlament pensionarilor a fost un semn de recunoştinţă din partea mea la adresa acestor oameni din Dărmăneşti, care, după o viaţă întreagă de muncă, meritau o astfel de recompensă.

Media
No rating yet

Comments are closed.