Deputatului băcăuan PSD, Cosmin Necula, i-a fost cerută demisia , printr-o scrisoare deschisă pe care Filiala Bacău a Partidului M10 a adresat-o deputatului marţi, 22 septembrie 2015.

Scrisoarea deschisă am redat-o în întregime, mai jos.

Având în vedere că trimiterea în judecată s-a realizat pe baza aceluiaşi dosar şi aceloraşi informații față de care dvs. Domnule Necula aţi declarat că Victor Ponta este nevinovat, ne vedem îndreptăţiţi să concluzionăm următoarele:

  • aţi votat în cunoştinţă de cauză dar împotriva intereselor statului de drept;Această acţiune poate fi asimilată faptei de favorizare a infractorului;
  • aţi votat în NEcunoştinţă de cauză; Acest fapt înseamnă lipsa profesionalismului, ceea ce este incompatibil cu calitatea de membru al comisiei din care faceţi parte.

Stimate domn, pentru fiecare dintre noi vine o vreme a adevărului în viaţă, moment în care singurul lucru care contează este adevărul suprem. În acest context, vă adresăm invitaţia la gândire profundă a faptelor şi actelor pe care le faceţi, ca reprezentanţi ai cetăţenilor acestei ţări în parlament. Vă adresăm invitația să vă gândiţi dacă se merită încrâncenarea cu care apăraţi un NEadevăr în cazul de faţă, un posibil înfractor în fond, şi să plătiţi pentru aceasta cu preţul libertăţii de a privi în ochii celor care v-au votat sau a celor apropiaţi sau foarte apropiaţi dvs.

Sursa: kristofer.ro. Citeşte continuarea aici.

Media
No rating yet

Autorul articolului

Articole asemănătoare

Fără comentarii

Poți publica primul comentariu la acest articol.

Lasă un comentariu

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.