Ultima perioada in care migratia politica in randul alesilor locali a fost permisa a fost una aglomerata pentru politicienii bacauani, intrucat au avut loc transferuri politice importante in randul consilierilor locali, judeteni si al primarilor din mai multe orase si commune.

Joi, 16.10 2014, in cadrul unei conferinte de presa, 11 consilieri locali de orașe, 3 alesi judeteni si viceprimarul Municipiului Moinesti si-au anuntat oficial trecerea in alianta PSD-UNPR-PC. Alianta Crestin Liberala a reusit sa convinga doar un singur consilier judetean sa faca mutarea de la PPDD la PDL. Partidul Elenei Udrea a inregimentat doi consilieri locali din Buhusi. Cel mai afectat de perioada de transferuri este PNL, care i-a pierdut pe Valentin Vieru, viceprimarul Moinestiului, si 5 alesi locali, din Onesti si Moinesti.

Astfel, pe lista celor transferati se regasesc reprezentantii PER din Consiliul Local Bacau (Cristi Manolache, Gheorghe Huluta si Stefan Daniel Dragos) si Consiliul Judetean (Gabriel Casaneanu si Vasile Isvoranu). Practic, PER a disparut din forurile amintite, in locul caruia a aparut UNPR, aflat in alianta cu PC si PSD.Tot in CJ, democrat liberalul Eugen Ochenatu a ales PSD. PDL a pierdut un om, dar a castigat un altul, Marian Ovidiu Stanica venit de la PPDD.

”Incepand de astazi, va asigur ca toti alesii locali, consilieri municipali sau judeteni, m-au urmat in cadrul acestei noi constructii, si vom fi alaturi in cadrul Uniunii PSD-UNPR-PC alaturi de candidatul la presedintie, pentru a-l ajuta sa isi implementeze proiectele si viziunile, pentru ca in Romania sa existe un viitor bun pentru toti romanii”, a spus Cristi Manolache, fostul lider al ecologistilor bacauani.

Mai multe informatii referitoare la aceste mutari puteti gasi pe:
http://www.desteptarea.ro/transferuri-politice-in-favoarea-unpr/
http://bacauinfo.ro/toate-stirile/politica/traseistul-de-oras-cine-si-unde-a-plecat-in-judetul-bacau.html

Media
No rating yet

Comments are closed.