viorel-hrebenciuc

Fiind urmarit penal de DNA in mai multe dosare, deputatul de Bacau Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament in cursul zilei de marti, 21.10.2014: “Si-a depus demisia din functie, se pune la dispozitia organelor de justitie, vrea sa se uite in ochii fiecaruia dintre noi”, a declarat Valeriu Zgonea. Cu toate acestea insa, Hrebenciuc ramane membru al PSD.

Initial, colegul de partid Sebastian Ghita i-a cerut acestuia suspendarea
“Nimeni nu este mai presus de lege”. Hrebenciuc i-a atras si pe alti senatori intr-o situatie rea si grava, riscand sa compromita pozitia PSD. Aceasta a fost declaratia lui Sebastian Ghita, deputat PSD, care cerea suspendarea deputatului bacauan. Cererea DNA de arestare preventiva a lui Viorel Hrebenciuc a intrat luni in atentia Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, care trebuie sa dea un aviz consultativ pana miercuri.

Anchetat pentru trafic de influenta in retrocedarea unor terenuri forestiere
Interesul deputatului Viorel Hrebenciuc pentru urgentarea retrocedarii unor terenuri forestiere din judetul Bacau reiese, potrivit referatului procurorilor DNA, din stenogramele interceptarilor realizate in dosarul in care parlamentarul PSD este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de influenta si instigare la folosirea influentei.

Gasiti mai multe informatii aici:
http://www.stiripesurse.ro/sebastian-ghi-a-cere-suspendarea-din-psd-a-lui-viorel-hrebenciuc-i-dan-ova_936536.html
http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-18336181-stenograme-viorel-hrebenciuc-fost-interceptat-cand-interesa-stadiul-retrocedarilor-din-judetul-bacau.htm
http://www.ziare.com/viorel-hrebenciuc/psd/viorel-hrebenciuc-a-demisionat-din-parlament-1328739

Media
No rating yet

Comments are closed.