În perioada 1-30 noiembrie 2014 s-a continuat actualizarea website-ului bacaulactiv.ro cu informaţii din politica băcăuană.

Aşadar, profilurile senatorilor şi deputaţilor au fost completate cu iniţiative legislative, minim două, declaraţii politice, minim 10, două declaraţii de presă dar şi luări de cuvânt.

Informaţiile despre fiecare parlamentar includ şi menţionarea apartenenţei parlamentarilor la organismele de lucru ale Parlamentului cum ar fi grupuri parlamentare, comisii permanente sau comune, astfel : deputaţii de Bacău sunt membri în 25 de comisii şi 29 de grupuri parlamentare iar senatorii sunt prezenţi în 7 comisii şi 9 grupuri.

Tot în această perioadă au fost postate şi patru rapoarte ale şedinţelor Consiliului Judeţean.

Apariţiile în presa locală şi naţională ale aleşilor băcăuani au fost în continuare centralizate săptămânal, rezultând astfel un numar aproximativ de 50 de apariţii, un sfert dintre acestea fiind postate pe bacaulactiv.ro.

În rubrica “Noutăţi din politica băcăuană” au fost postate cca. 15 articole care vizează atât senatorii cât şi deputaţii, dar şi consilieri locali/judeţeni.Cetăţenii pot afla în timp util informaţii relevante referitoare la noutăţile din lumea politicii băcăuane.

Alte articole din categoria “Noutăţi” care analizează schimbările în politica băcăuană sunt: “Consilierii locali nu au timp și chef pentru idei noi în Bacău”, “Alegeri prezidentiale in Bacau. Impactul candidatilor asupra mobilizarii electoratului partidelor”, “Un nou centru de colectare a deşeurilor pe strada Chimiei. Proiectul a fost aprobat astăzi, 27.11.2014, în şedinţa ordinară a Consiliului Local Bacău”.

Media
No rating yet

Comments are closed.