Asociația Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD), în parteneriat cu organizația „Un Zâmbet” Bacău organizează în perioada 11 – 14 decembrie training-ul „Mecanisme de influenţare a procesului decizional de la nivel local şi central – Lobby şi Advocacy”. Activitatea face parte din cadrul proiectului „Cetățeni Activi pentru Bacău”.

Training-ul se adresează persoanelor care activează în societatea civilă de la nivelul județului Bacău, incluzând domeniul nonguvernamental, sindicate, patronate, cetățenie activă etc,  și care doresc să afle metode și tehnici pe care le pot folosi pentru a-și promova cauza în fața decidenților politici.

Procesul de selecție

Persoanele interesate să participe la această sesiune de formare sunt rugate să transmită, până pe data de 7 decembrie 2014, la adresa teodora.buga@rymd.ro, o problemă identificată în domeniul în care activează organizația pe care o reprezintă și care ar putea fi rezolvată de către autoritățile locale,  însoțită de un scurt plan de activități, în maxim 500 de cuvinte. Persoanele selectate vor fi anunțate până pe data de 8 decembrie 2014.

IMPORTANT! Evenimentul va avea loc în Slănic Moldova, locația exactă urmând a fi comunicată participanților selectați. Cazarea, masa și cheltuielile pentru activități sunt asigurate de către organizatori, transportul reprezentând contribuția participanților la această sesiune de training.

Despre trainer:

  Maria HudemaMaria Hudema este fondator al Corpului Profesioniștilor în Lobby în cadrul căruia coordonează activitatea din regiunea Nord-Est și liderul regional al Coaliției 52.  Absolventă a cursului „Specialist în activitatea de lobby”, este implicată activ în demersurile Coaliției 52 și în consultările publice derulate prin procedura de audierii publice la nivelul regiunii Nord-Est.

Experiența acumulată în cadrul Asociației Oamenilor de Afaceri Iași a determinat-o să participe ca membru supleant în Comisia de Dialog Social la nivelul prefecturii județului Iași și Comisia de ONG-uri din cadrul Consiliului de Dezvoltare Economică și Socială a județului Iași. Ca expert în implementare de proiecte cu finanțare europeană a coordonat Centrul de Excelență Antreprenorială Iași în cadrul proiectului CREA și Centrul Regional Antreprenorial NE din cadrul proiectului „Universitatea Antreprenorială”, finanțate prin POSDRU.

Mai multe informații privind activitatea dnei. Hudema găsiți aici.

Training-ul Mecanisme de influenţare a procesului decisional de la nivel local şi central – Lobby şi Advocacy” este organizat sub egida „Cetățeni Activi pentru Bacău”, proiect finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Pentru mai multe informații despre training și proiect ne puteți contacta la numărul de telefon 0744 278 238, Teodora Buga, Asistent Proiect.

Media
No rating yet

4 Response Comments