* primarul face gesturi care amintesc de campaniile electorale * el se declară liberal convins, dar liberalii ezită să îşi exprime susţinerea pentru o eventuală candidatură a sa

Primarul Romeo Stavarache a reluat un mai vechi obicei şi trimite din nou scrisori băcăuanilor în care îi asigură că oraşul este într-un proces accelerat de modernizare. În ultima epistolă, primarul aminteşte „investiţiile majore” în infrastructura rutieră şi menţionează străzile Milcov, Ştefan cel Mare, Energiei şi Mioriţei.

Despre investiţiile în strada Milcov şoferii s-au convins deja, însă pe băcăuani îi asteaptă un program chiar şi mai amplu decât atât, pentru ca alte 50 de străzi vor urma acelaşi traseu al modernizării. Unele au fost deja realizate, cum este cazul Băncii Naţionale sau al arterelor din cartierul Bistriţa Lac. Pe alte 25 de străzi se vor schimba conductele de canalizare şi se lucrează şi la înlocuirea sistemului secundar de termoficare, o altă lucrare care a stagnat nejustificat, după cum spune primarul Stavarache.

Sursa: desteptarea.ro. Citeşte continuarea aici.

Media
No rating yet

Autorul articolului

Articole asemănătoare

Fără comentarii

Poți publica primul comentariu la acest articol.

Lasă un comentariu

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.