sedinta exord CLConsiliul Local Bacău a fost convocat în şedinţă extraordinară marţi, 23 februarie 2016, începând cu ora 11.00, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii Bacău.

Ședințele Consiliului Local sunt publice, astfel încât orice cetățean poate asista la discuții.

Ordinea de zi este compusă din următoarele proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind completare HCL nr. 50/2011 prin care s-a aprobat Regulamentul de acordare al burselor municipale, elevilor din şcolile şi liceele din municipiul Bacău.

Iniţiatori: CONSILIERI P.N.L

2. Propject de hotărâre privind acordarea, cu titlu gratuit, pe perioada construirii, a dreptului de folosinţă asupra terenului în suprafaţă de 7864 mp, situat în intravilanul municipiului Bacău str. Izvoare, fără număr, către Asociaţia Habitat for Humanity Comăneşti.

Iniţiator – DL. RADU ABABEI – VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI BACĂU

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării „Diplomei de Onoare” şi plata unui premiu în valoare de 500 lei familiilor care au împlinit şi depăşit 50 de ani de la căsătorie şi care au domiciliul în municipiul Bacău

Iniţiator – DL. RADU ABABEI – VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI BACĂU

Iniţiator – DL. ILIE BÎRZU – VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI BACĂU

4. Proiect de hotărâre privind participarea Municipiului Bacău în calitate de partener, împreună cu Palatul Copiilor Bacău, în vederea organizării concertului ”Zi-i vioară, zi-i cu foc” la Teatrul de vară ”Radu Beligan” din Bacău. Inițiator – Dl. RADU ABABEI – VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI BACĂU

Autorul articolului

Articole asemănătoare

Fără comentarii

Poți publica primul comentariu la acest articol.

Lasă un comentariu

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.