Luchian Dragos – Inconsecvenţa în politică

DECLARATIE POLITICA

Titlul declaratiei politice: Inconsecventa in politica Doamnelor si domnilor,

Declaratia mea politica de astazi am intitulat-o „Inconsecventa in politica” deoarece in ultimul timp tot mai multi oameni importanti din partide aflate candva la putere au din ce in ce mai multa inconsecventa in punctele politice exprimate si sustinute public.

Pornind de la functia cea mai inalta in stat si pana la functia cea mai inalta in fostul partid de guvernamant, inconsecventa politica se poate intalni zi de zi.

Simpla sustinere a ideii de a face un nou referendum avand ca obiect acelasi lucru ca si precedentul, si anume reducerea numarului de parlamentari la 300 si introducerea Parlamentului unicameral reprezinta cea mai recenta pozitie inconsecventa a unei formatiuni politice care candva a condus Romania cu un premier a carui teza de doctorat se referea la avantajele Parlamentului bicameral.

Avand in fata doar acest exemplu fosta formatiune politica ce s-a aflat in fruntea Guvernului ar trebui sa realizeze ca inconsecventa in politica dauneaza grav atat carierei politice cat si prestigiului unei tari care vrea sa confirme international prin valorile sale.

Nu pot sa nu observ actualele critici ale Opozitiei care acum infiereaza cu manie proletara Puterea cu argumente si atitudini inverse fata de cele avute in perioada in care dumnealor guvernau. De aceea cred ca este momentul ca inconsecventa politica sa fie abandonata.

Data

Dragos Luchian
Senator PNL

Media
No rating yet

Autorul articolului

Articole asemănătoare

Fără comentarii

Poți publica primul comentariu la acest articol.

Lasă un comentariu

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.