În cadrul unei declaraţii postate pe contul oficial de Facebook, Iulian Iancu prezintă, pe scurt, motivele care au stat la baza prezenţei sale la DNA din data de 22 ianuarie.

„În general, vedeți politicieni care ies foarte cătrăniți de la DNA; în ceea ce mă privește, consider prezența mea în fața procurorilor ca fiind un lucru pozitiv, întrucât cred că am fost și suntem de aceeași parte a baricadei.

Mă bucur că mi se oferă ocazia de a prezenta în scris ceea ce nu o dată am relatat verbal în presă, în special la televiziuni. Cu alte cuvinte, voi avea prilejul să dau greutatea necesară unor afirmații care puteau părea simple declarații politice.

Motivele pentru care am fost audiat azi la DNA au legătură cu menționarea numelui meu în convorbirile telefonice ale celor care s-au ocupat cu transportul de persoane de la Bacău la București, cu ocazia lansării candidaților PSD la alegerile din 2012. Precizez că nu am avut niciodată un rol în activitățile logistice ale organizației PSD Bacău sau ale PSD central. Vreau să precizez că legătura dintre mine și dosarul domnului Greblă este una pur incidentală, eu nu am nicio legătură cu obiectul dosarului în care este cercetat domnul Toni Greblă. Voi continua așa cum am început, cu credința că suntem într-o etapă de intrare în normalitate a vieții politice și sociale românești.” Sursa: Facebook

Media
No rating yet

Comments are closed.