10686789_530547760412698_3917103867916493659_n

Romanian Youth Movement for Democracy impreuna cu Un ZAmbet Bacau au deosebita placere de a va invita la masa rotunda pe tema „Proiectele candidatilor la alegerile prezidentiale pentru tinerii din Romania”, organizata în cadrul proiectului Cetateni Activi pentru Bacau – www.bacaulactiv.ro, finantat prin graturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG din Romania.

Preambul

Actuala campanie electorala a adus în atentia publicului din Romania mai multe dezvaluiri “picante” decat planuri concrete pentru tara ale viitorului presedinte. Mesajele transmise prin intermediul mass media conTin o multitudine de referiri la aspecte ce tin de viata personala sau implicarea candidatilor în diverse activitAti mai mult sau mai putin relevante pentru actuala candidaturA. Acestea evita tratarea directa si oferirea de soluti concrete la problemele romanilor si, în special, ale tinerilor, precum somajul, perspectivele acestora de dezvoltare profesionala, abandonul scolar, sustinerea antreprenorilor debutanti s.m.m. Tinerii romani îsi doresc din partea candidatilor planuri concrete si promisiuni realizabile, insa, cel putin la nivel mediatic, acestea nu par a fi printre preocuparile principale ale candidatilor.

În acest sens, asociatia RYMD a decis sa  invite reprezentantii candidatilor la alegerile prezidentiale din judetul Bacau la masa rotunda „Proiectele candidatilor la prezidentiale pentru tinerii din Romania” pentru a transmite mesajele relevante referitoare la planurile acestora pentru cei ce reprezintA aproape 30% din totalul populatiei tarii noastre.

Structura intalnirii

Masa rotunda va avea loc joi, 30 octombrie 2014, în incinta cafenelei Subway 2, incepand cu ora 14:30.  La aceasta vor fi invitati reprezentanti cu experienta politica ai tuturor candidatilor la prezidentiale. Discutiile vor fi conturate în jurul a opt intrebari pregatite de organizatori si transmise in atentia invitatilor pana marti, la ora 18. Pentru fiecare întrebare, reprezentantii candidatilor vor avea cate trei minute pentru a oferi un raspuns cu privire la viziunea candidatului pe care îl sustine. La eveniment sunt asteptati sa participe tineri, liceeni si studenti din judetul Bacau.

Asteptam confirmarea dumneavoastra  pana miercuri, 29 octombrie 2014, ora 16, la adresa de email mariandamoc@rymd.ro sau numarul de telefon 0724 88 60 65.

Va multumim!

Marian DAmoc

Manager Proiect „Cetateni Activi pentru Bacau”, www.bacaulactiv.ro

Asociatia Romanian Youth Movement for Democracy, www.rymd.ro

mariandamoc@rymd.ro

0724 886 065 / 0747 476 836

 

* Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org şi www.fondong.fdsc.ro .

Media
No rating yet

Comments are closed.