– Sunteti prim-vicepresedinte al PNL Bacau si consilier judetean la al treilea mandat, un mandat care se apropie de final. Daca ar fi sa trageti linie, care dintre initiativele dumneavoastra vi se par importante acum? Ce inseamna trei mandate?

– Sigur ca trei mandate par a fi multe, dar fata de ceea ce mi-am propus e putin. Mi-am propus sa realizez foarte multe in calitate de consilier judetean, dar nu intotdeauna initiativele promovate de mine au gasit intelegere in rândul colegilor mei. Poate de aceea, pentru 2016, m-am gândit sa candidez pentru o functie executiva. Dintr-o functie executiva, categoric poti face mai mult pentru cetateni.

– Vorbiti despre proiecte in care nu ati fost sprijinit. Dati niste exemple concrete.

– Unul dintre acestea a fost modernizarea Aeroportului Bacau. Am avut o discutie aprinsa in plenul Consiliului Judetean, in urma cu câtiva ani, si am tras un semnal de alarma vizavi de concesionarea Aeroportului. Am spus ca e riscanta, ca ar trebui sa dramuim fondurile judetului si sa ne apucam noi de modernizare pentru ca aeroportul este un obiectiv foarte important si poate deveni, in acelasi timp, si o sursa de venituri. A trebuit sa ma supun majoritatii. A fost concesionat, s-au facut diverse bilanturi, calcule, ca dintr-o data sa aflam ca a esuat concesionarea, ca trebuie sa ne apucam noi, abia acum, dupa 7-8-10 ani, sa-l modernizam. Din cauza asta, am pierdut timp si am ramas in urma Iasului. M-a durut ca initiativa mea nu a fost inteleasa de colegi. Si pot sa va mai dau un exemplu. Tot in urma cu câtiva ani s-a propus ca din curtea Spitalului Judetean de Urgenta, care oricum avea spatiu insuficient, sa cedam o parte din teren pentru construirea Spitalului Municipal.

Sursa: desteptarea.ro. Citeşte continuarea aici.

Media
No rating yet

Comments are closed.