ÎNTREBARE

Adresată: Domnului viceprim-ministru şi ministru Kelemen Hunor Ministerul Culturii

De către : Domnul Senator Dragoş Luchian

Colegiul uninominal nr.1, Circumscripţia electorală nr.04, Bacău Grupul Parlamentar PNL – Senat şi prezentată în şedinţa Plenului din 23 iunie 2014

Obiectul întrebării: revenire asupra alocării de fonduri guvernamentale pentru reabilitarea monumentelor istorice şi culturale din judeţul Bacău

Domnule Ministru, în data de 14 aprilie a.c. v-am adresat o întrebare privind alocarea din bugetul ministerului a sumelor necesare, pentru anul 2014, reabilitării, modernizării sau construirii de obiective de patrimoniu cultural din diferite judeţe ale ţării. Deoarece nu am primit nici un răspuns până în acest moment, reiau solicitările iniţiale:

1. În acest sens vă rog să mă informaţi care este calendarul alocărilor bugetare pentru realizarea unor lucrări de reabilitarea monumentelor istorice şi culturale pe trimestrele III şi IV pentru judeţul Bacău ?

2. În baza celor menţionate mai sus, precizaţi care sunt localităţile urbane şi rurale din judeţul Bacău care vor beneficia de lucrări de reabilitare, modernizare sau reconstrucţie a monumentelor istorice în perioada 2014-2015, precizând şi condiţiile de acordare a acestor fonduri pentru respectivele localităţi ?

Vă mulţumesc.

Solicit răspuns în scris.

Media
No rating yet

1 Response Comment