Vlase-Petru-Gabriel

Situaţia din Afganistan, combaterea terorismului, situaţia din Ucraina, Siria şi Irak – sunt doar câteva din punctele aflate pe agenda celei mai mari adunări interparlamentare din ultimii 10 ani.

România va fi reprezentată la această reuniune de o delegaţie condusă de deputatul Gabriel Vlase, care este şi vicepreşedinte al Adunării Parlamentare a NATO.

Agenda delegaţiilor parlamentare din toate ţările membre NATO este foarte încărcată, explică şeful delegaţiei României, Gabriel Vlase.

“Principala temă care ne interesează astăzi este, aşa cum ştiţi, Ucraina.

“Suntem participanţi activi inclusiv în partea de executiv a NATO şi avem acea parte de cyber care practic se desfăşoară pe teritoriul ţării noastre, de protecţie împotriva atacurilor cibernetice şi probabil că zilele acestea, inclusiv luni, la plen, prin amendamentele care vor fi depuse, nu se vor decide chestiunile finale, dar fixăm pentru anul viitor nişte coordonate destul de clare în ceea ce priveşte şi implicarea noastră ca ţară, dar şi implicarea NATO ca alianţă în această problemă care sperăm noi că se va finaliza la anul în Ucraina”, a menționat pentru Radio România deputatul român Gabriel Vlase, care este şi vicepreşedinte al Adunării Parlamentare a NATO…sursa: romania-actualitati.ro. Cititi continuarea aici.

Media
No rating yet

Comments are closed.