soseaua-de-centura-bacau

Șoseaua de centură a municipiului Bacău are ghinion, nu mai e nicio șansă ca lucrările să înceapă în acest an, pentru că unul dintre cei care au pierdut licitația a folosit ultima cale de atac.

În ultima zi permisă de lege, Astaldi SpA, membru al Asocierii Max Boegl Romania SRL- Astaldi SpA, a formulat plângere la Curtea de Apel Bucureşti. Compania contestă decizia 2796/C5/3275 din 29 octombrie 2014 luată de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, care, după un an de litigii în instanțe, a stabilit drept câștigătoare firma turcească Eko Insaat Ve Tic As.

Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean Bacău, s-a declarat dezamăgit de noua amânare a proiectului șoselei de centură a municipiului Bacău. „Acestea sunt efectele unei legislații a achizițiilor neclare. Oricum, acesta este ultimul demers, deși Curtea de Apel ar putea să ceară o nouă reevaluare a ofertelor, dar mă îndoiesc. Sper ca până la sfârșitul lunii februarie 2015 să se poată semna contractul de execuție”, a declarat Benea pentru Ziarul de Bacău…sursa: zdbc.ro. Cititi continuarea aici.

Sursa foto: zdbc.ro

Media
No rating yet

Comments are closed.