Ciubotaru-Lucian-Manuel

Deputatul liberal băcăuan Lucian Ciubotaru a luat taurul de coarne miercuri, în Camera Deputaților, și și-a invitat colegii să se ceară acasă. „La vremuri noi, oameni noi! Asta a votat poporul” a conchis Ciubotaru o declarație politică susținută în plen.

„Astăzi, 18 noiembrie 2014, cerem începerea procesului de dizolvare a Parlamentului, pentru ca în data de 22 decembrie noi toți, deputați și senatori ai României, să ne depunem mandatele imediat după învestirea în funcție a Președintelui României, domnul Klaus Werner Iohannis, ca răspuns al înțelegerii mesajului exprimat prin vot de cetățenii români europeni. La vremuri noi, oameni noi. Asta a votat poporul.”

Ciubotaru a declarat pentru bacauinfo.ro că „e o tentativă de a-i face pe colegii parlamentari să înțeleagă alături de mine că e semnalul dat de alegători, este semnalul pe care l-am primit de la electorat. Vrea o clasă politică nouă și am încercat să atrag atenția acestui subiect. Vor fi discuții pe marginea acestei declarații politice, eu sper ca mai mulți colegi de ai mei să vină alături de mine și să putem să mișcăm lucrurile în acest sens…sursa:bacauinfo.ro. Cititi continuarea aici.

Media
No rating yet

Comments are closed.