Avram-ConstantinIancu-Iulian

Romania Curata a intrat in posesia listelor cu votul din plen, putand astfel vedea cine a amanat respingerea legii amnistierii si gratierii. Anterior, Victor Ponta declarase ca legea amnistierii si gratierii nu va trece de votul Parlamentului, din moment ce toata lumea s-a pronuntat împotriva ei. Dupa cum se poate observa si din listele publicate pe site si intitulate sugestiv “Listele rusinii” , cei care au votat impotriva introducerii respingerii acestui proiect de lege pe ordinea de zi sunt deputatii PSD si cei din arcul guvernamental, mai scrie sursa citata.

Liberalii au incercat, luni, 27 octombrie, sa introduca pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor respingerea proiectului de lege privind amnistia si gratierea, insa acest lucru a fost respins prin vot de catre plenul camerei. Din 211 deputati prezenti, 122 au votat impotriva introducerii respingerii legii pe ordinea de zi, 81 pentru introducere, 5 abtineri si 3 deputati nu au votat.

Din totalul celor 12 deputati bacauni, doar trei au fost prezenti la lucrarile plenului si au votat la acest proiect de lege, dupa cum urmeaza:
Cojocaru Lucian Manuel (PNL) – pentru
Iancu Iulian (PSD) – impotriva
Avram Constantin – impotriva

Media
No rating yet

Comments are closed.