Consiliul Local Bacău a fost convocat în şedinţa extraordinară în data de 22 iunie 2015, ora 12.00, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii Bacău. Ședințele Consiliului Local sunt publice, astfel că orice cetățean poate asista la discuții.

Subiectele aflate pe ordinea de zi sunt următoarele:

1. Proiect de hotărâre privind organizarea Festivalului „Hramul Bacăului”

Iniţiator – DL. RADU ABABEI – VICEPRTMAR AL MUNICIPIULUI BACĂU

Acesta presupune aprobarea desfăşurării Festivalului „Hramul Bacăului” în perioada 2629 iunie 2015, fără implicarea financiară a Primăriei Bacău, toate costurile legate de organizare, artişti, cazare, transport, instalaţii de sonorizare, publicitate, personal tehnic etc. fiind suportate de către organizatori, persoane juridice private.

Va fi utilizată parcarea privată a Hotelului Moldova Bacău, pentru amplasarea de terase, precum şi o suprafaţă de teren, de asemenea aflată în proprietate privată, în imediata vecinătate a Teatrului de Animaţie. Vor fi amplasate terase în parcarea publică şi privată din faţa Hotelului Moldova, precum şi organizarea unui târg al meşterilor populari în Parcul Catedralei.

Parteneriatul cu Primăria Municipiului Bacău va consta în punerea la dispoziţie a următoarelor:

  • scena Primăriei care va fi amplasată în Parcul Trandafirilor Bacău, zona fântânii arteziene, pe care vor fi prezentate programe artistice şi culturale, susţinute de solişti de muzică populară şi etno;
  • energia electrică necesară alimentării scenei pe care vor evolua artiştii invitaţi, locali si naţionali;
  • servicii de salubritate pe toată perioada desfăşurării acţinii;
  • toaletele ecologice mobile pe care Primăria le are în administare (vom suplimenta din resurse proprii necesarul total de toalete)
  • ordinea şi liniştea publică în această perioadă, în perimetrul derulării activităţilor
  • sprijin pentru închiderea circulaţiei pe tronsonul cuprins între statuia lui Ştefan cel Mare Bacău şi Hotel Decebal Bacău, respectiv B-dul Nicolae Bălcescu pânâ la intersecţia cu str. I.S.Sturza în perioada 26 iunie începând cu ora 08.0029 iunie ora 23.00.

2. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Anexei nr. 7 la HCL Bacău nr. 13/27.01.2014 prin care au fost aprobate actele procedurale pentru punerea în aplicare a Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fondurile publice pentru activităţi nonprofit de interes general

Iniţiator – DL. RADU ABABEI – VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI BACĂU

Media
No rating yet

Comments are closed.