Girafele, spectacolele cu foc, dansul de pe Catedrala Romano-Catolică sunt doar câteva dintre evenimentele care au rămas în memoria consilierilor locali băcăuani, cei care au spus „da” Festivalului Internațional Theaterstock.

Unele” spectacole au fost și pe gustul consilierului UNPR Ghiorghe Huluță, altele nu, cum a fost „cel cu traducerea de la Teatrul de Vară” (Stele rătăcitoare, o producție a Teatrului Evreiesc de Stat, care s-a jucat în idiș). Elena Cosma și Cornel Jitariu, tot de la UNPR, dar și Vasile Drăgușanu (PNL) au spus pas evenimentului, din diferite motive.

Fie că și-au cumpărat bilete, fie că au beneficiat de invitații din partea organizatorilor, unii consilieri, în special cei care au votat alocarea fondurilor pentru Festival, au fost spectatori activi.

Ilie Bîrzu a sărit doar o zi, în rest a văzut cam tot ce-a prins. A păstrat prezente spectacolele „Boeing Boeing” și „Încurcătură la nivel înalt”, care s-au jucat la Teatrul de Vară, dar și „Frau Hess și grădinile ei”, unde a văzut-o „pe Maia Morgenstern într-un spectacol extraordinar”.

Laurențiu Novac, cel care a luptat cu Ghiorghe Huluță ședințele trecute, încercând să-l facă să înțeleagă că Theaterstock e o șansă pentru Bacău, s-a declarat acum, după două săptămâni de evenimente, „impresionat de anvergura festivalului.”

Sursa: bacauinfo.ro. Citeşte continuarea aici.

Media
No rating yet

Comments are closed.