Peste două săptămâni de spectacole, 16 zile de trafic infernal prin oraş din cauza închiderii centrului, zeci de trupe care au evoluat în faţa băcăuanilor, concerte, animaţii stradale, nume mari ale teatrului românesc. Au meritat toate acestea 3,2 milioane de lei, din care jumătate de la bugetul local?

Un festival al Moldovei

Încă de la început, Anca Sigartău, iniţiatorul şi directorul Festivalului îşi manifestă dorinţa ca de acest festival să beneficieze, în primul rând băcăuanii, fie ei stabili sau cei cu rezidenţa în alte ţări, veniţi în vacanţă, dar şi iubitori ai teatrului din localităţile judeţului şi din judeţele limitrofe.

Evident că nu există o situaţie clară a musafirilor noştri, însă de la Casa de bilete a teatrului am aflat că, încă cu mult timp înainte de debutul festivalului, au fost solicitări de bilete, la ghişeu, prin telefon sau e-mail-uri, din Moineşti, Piatra Neamţ, Iaşi, Oneşti, Sascut, Roman, Galaţi, Adjud etc. De asemenea, destule persoane din aceste localităţi, au reţinut bilete la mai multe spectacole, mai ales la piesele care s-au jucat în Sala Mare a Teatrului “Bacovia” şi la Teatrul de Vară.

Sursa: desteptarea.ro. Citeşte continuarea aici.

Media
No rating yet

Comments are closed.