Asociaţia Elevilor din Bacău vă invită la o dezbatere publică privind problemele sistemului de învăţământ la nivel local. În cadrul acestui eveniment, reprezentanţii elevilor vor prezenta problemele din sistem, activităţile asociaţiei şi invită persoanele implicate şi interesate să conducă administraţia locală în următorii 4 ani să vină cu soluţii.
În cadrul dezbaterii, vom ridica mai multe probleme importante legate de sistemul de învăţământ, iar invitaţii noştri, care sperăm să participe activ, sunt persoane ce se declară competente să gestioneze administraţia locală. Astfel, încercăm să găsim soluţii împreună, dar şi persoane care să-şi asume anumite angajamente cu impact pozitiv şi de durată asupra învățământului băcăuan. 
Până în acest moment, la eveniment au confirmat prezenţa următoarele persoane: Cosmin Necula, Dragoş Luchian, Constantin Scripăț, Cristian Ghingheș, Cristinel Manolache, Iulian Pichiu, Ilie Bîrzu.
Formatul dezbaterii: după ce principalele teme de discuţie vor fi prezentate de către membrii Asociaţiei Elevilor din Bacău, cuvântul va fi oferit tuturor persoanelor menţionate, în următoarea ordine:
– reprezentanţi ai Primăriei;
– reprezentanţi ai Consiliului Judeţean;
– candidaţi la Primăria Bacău;
– presă (sesiune deschisă de întrebări);
– persoane din societatea civilă, înscrise pe listă;
Menţionăm că dezbaterea este publică şi oricine poate veni şi se poate înscrie pentru a lua cuvântul. De asemenea, este prima dezbatere publică cu viitorii candidaţi la Primărie, eveniment unic în ultimii ani în judeţul Bacău.
Vă aşteptăm alături de noi vineri, 18.03.2016, de la ora 13:00, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii „Mircea Cancicov”, în sala în care se desfășoară ședințele Consiliului Local.
Media
No rating yet

Comments are closed.