Fundația Alături de Voi” România (ADV) vă invită, miercuri, 5 august 2015, ora 11.00, la Sala Galbenă a Prefecturii Iași, la conferința de închidere a proiectului ”Vocea ONG pentru comunitate!”, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România (www.eeagrants.org).

În cadrul acestui proiect s-a înființat FONSS-Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale care, după un an de funcționare, a ajuns deja la 21 de membri și și-a afirmat pozitia de vocea a ONG-urilor din domeniul social în regiunea Nord Est și rolul de lobby și advocacy pentru schimbarea mecanismelor de consultare, în elaborarea deciziilor la nivel local, județean și regional. Mai multe detalii cu privire la FONSS sunt postate pe www.fonss.ro.

Cum va continua activitatea FONSS după finalizarea proiectului, ce legi ne-am propus să amendăm, care va fi relația dintre societatea civilă și administrația locală și județeană și dacă va exista în continuare publicația “Vocea ONG”, aflați participând la conferința de presă din 5 august 2015.

Proiectul “Vocea ONG pentru comunitate” a fost implementat la nivelul regiunii Nord Est, începând cu luna martie 2013 (până în august 2015), de către un consorțiu de organizații din Iași – Fundația “Alături de Voi” România – solicitant, Asociația Alternative Sociale, Asociația Salvați Copiii Iași, Centrul de Dezvoltare Socială, Centrul Diecezan Caritas, Fundația COTE, Fundația Iosif, Fundația Serviciilor Sociale Bethany, Fundația Star of Hope și Fundația World Vision România.

Pentru informații referitoare la proiect și confirmarea prezentei la eveniment, poate fi contactată – Mihaela Munteanu, director de dezvoltare și comunicare ADV Romania, tel. 0740-513864, email: mihaela.munteanu@alaturidevoi.ro.

Autorul articolului

Articole asemănătoare

Fără comentarii

Poți publica primul comentariu la acest articol.

Lasă un comentariu

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.