Sedinta extraordinara a Consiliului Local Bacau, maine, 14.11.2014

Pentru cei mai activi dintre cetatenii activi, va informam faptul ca maine, 14 noiembrie, va avea loc sedinta extraordinara a Consiliului Local Bacau.

Sedinta va incepe la ora 11.00 si va avea loc la Centrul de Afaceri si Expozitii Bacau.

Pe ordinea de zi a sedintei sunt sase proiecte de hotarare, dupa cum urmeaza:

  1. Proiect de hotarare prin care se ia act de Ordinul Prefectului Judeţului Bacau nr. 250/ 05.11.2014 privind prelungirea suspendarii de drept a mandatului d-lui Stavarache Romeo, din funcţia de primar al municipiului Bacau, judeţul Bacau, pe perioada aplicarii masurii preventive a arestului la domiciliu.
  2. Proiect de hotarare privind aprobarea suplimentarii Bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Programului de investiţii pe anul 2014 ale Consiliului Local al Municipiului Bacau.
  3. Proiect de hotarare pentru aprobarea trecerii din domeniul public in domeniul privat al Municipiului Bacau, a unor bunuri mijloace fixe, in vederea majorarii capitalului social al Societaţii Thermoenergy Group SA Bacau prin aport in natura, in condiţiile legii.
  4. Proiect de hotarare privind participarea municipiului Bacau, in calitate de partener, impreuna cu Asociaţia « Eminenta Pro Vranceanu » şi Fundaţia de Sprijin Comunitar Bacau, la organizarea spectacolului caritabil « Un zambet pentru suflet! », care va avea loc la Teatrul de Vara « Radu Beligan » din municipiul Bacau in data de 22.11.2014.
  5. Proiect de hotarare privind participarea municipiului Bacau in calitate de partener impreuna cu Fundaţia „Bacovia” şi Centrul de Cultura “George Apostu” la organizarea proiectului cultural „Simpozionul naţional de estetica”, ediţia a XX-a, ce se va desfaşura in perioada 12 – 15 noiembrie 2014, la Bacau.
  6. Proiect de hotarare privind participarea municipiului Bacau in calitate de partener impreuna cu Facultatea de Ştiinţe ale Mişcarii, Sportului şi Sanataţii din Bacau la organizarea aniversarii a 50 de ani de invaţamant superior de educaţie fizica şi sport in Bacau, ce se va desfaşura in perioada 18-22 noiembrie 2014.
Media
No rating yet

Comments are closed.