teatrul de animatieStarea în care a ajuns în acest moment fosta clădire a Teatrului de Animație din Bacău nu e una dintre cele mai bune. E locul în care acum găsești mizerie și oameni ai străzii care încearcă să își facă adăpost pentru a fugi de frigul de afară.

Un spațiu uitat, unde recent a avut loc un incendiu chiar în interiorul clădirii. După stingerea incendiului, Poliția Locală Bacău a afirmat că acesta a izbucnit în urma utilizării focului deschis în interiorul clădirii unde oamenii străzii au încercat să ardă niște deșeuri pentru a se încălzi. Focul a fost aprins de 2 persoane, un bărbat în vârstă de 21 ani și o femeie în vârstă de 36 de ani. Persoanele au fost preluate de poliție de la fața locului.

Echipa Cetățeni Activi Pentru Bacău consideră că se poate mai bine pentru a îmbunătăți starea acestei clădiri care a devenit un refugiu pentru oamenii străzii. Această situație cu siguranță este cunoscută de autorități și care totuși nu încearcă să soluționeze această problemă în contextul în care teatrul se află în centrul orașului și afectează imaginea parcului Catedralei care își dorește să aducă un plus imaginii acestei urbe.

Sursă articol: http://www.desteptarea.ro/doua-persoane-fara-adapost-au-provocat-un-incendiu-la-fostul-teatru-de-animatie/

Sursă foto: http://www.desteptarea.ro/fostul-teatru-de-animatie-a-luat-din-nou-foc/

 

 

Media
No rating yet

Comments are closed.