Partia de sky NemiraDupă mai multe amânări făcute de autoritățile băcăuane, pârtia Nemira de la Slănic Moldova și-a deschis porțile. Aceasta a reușit chiar din prima săptămână să adune peste 10.000 de turiști. Investițiile pentru pârtia de schi au fost făcute prin finanțări obținute din partea Uniunii Europene și Consiliul Județean Bacău, ajungându-se la 5.6 milioane de euro.

 Autoritățile au rămas plăcut surprinse de numărul turiștilor adunați la pârtie. Turiștii au afirmat că pârtia este la standarde optime și sunt bucuroși că este o zonă bună, aproape de orașul Bacău.

Lungimea pârtiei este de 1.414 metri, o lățime medie de 38 metri și o diferență de nivel de 240 metri și este încadrată în categoria celor ușoare ceea ce îi oferă un grad de atractivitate ridicat.

Prețul unei urcări cu telescaunul costă 5 lei, iar prețul unui abonament pentru două zile este de 100 lei. De asemenea copiii, elevii și studenții beneficiază de reducere, pentru ei costul unei călătorii este de 3 lei, iar abonamentul valabil 2 zile, 60 lei. Aceste tarife au fost stabilite de către Consiliul Județean Bacău.

Sursă articol: Bacău.net

http://www.bacau.net/peste-10-000-de-turisti-pe-partia-de-la-slanic-moldova-in-prima-saptamana-de-la-deschidere/

Sursă foto: http://www.partianemira.ro/

Media
No rating yet

Comments are closed.