Locuinţele trebuiau împărţite între Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Primărie * din păcate, apartamentele nu se regăsesc în acte, deşi au fost vândute * în ecuaţie a apărut un nou proprietar pe terenul de sub bloc, care cere bani locatarilor * cazul a stârnit un scandal imens în Consiliul Local * autorităţile aruncă vina pe oricine le iese în cale * primarul Romeo Stavarache nu exclude o fraudă de milioane de euro

O posibilă fraudă câteva milioane de euro, legată de locuinţele Ministerului Administrației și Internelor (MAI), din Bacău, dar şi de o încălcare abuzivă a dreptului de proprietate, conform deciziei instanţei, a stârnit scandal între consilierii locali.

„Posibilă fraudă de milioane de euro”

Este vizat blocul nr. 32, de pe Bulevardul Unirii, în care Ministerul Administrației și Internelor a câştigat în instanță dreptul asupra a patru apartamente, conform municipalităţii. Subiectul a fost adus în atenţia opiniei publice chiar de către primarul Romeo Stavarache care, cu ocazia, unei vizite pe şantierele din municipiu, a declarat: „Există o hotărâre judecătorească prin care primarul, personal, este obligat să aloce Ministerului Administrației și Internelor apartamente într-un bloc pe care ministerul îl transferase Primăriei Bacău în 2003, prin Hotărâre de Guvern. Blocul era finalizat în proporție de 60% și urma să fie construit în continuare de Primărie, iar la sfârșit să fie date aceste apartamente pentru partea finanțată de MAI. Din păcate, acest bloc a luat calea altui proprietar fără niciun fel de documente, din câte am văzut. La ora actuală, apartamentele sunt vândute, nu mai există nici măcar cele pe care trebuie să le dăm MAI”.

Sursa: ziarulevenimentul.ro. Citeşte continuarea aici.

Media
No rating yet

Comments are closed.