“PSD transformă copiii în agenţi electorali”

Anul acesta am preferat sa particip la deschiderea anului şcolar la una dintre cele mai sărace şcoli din judeţul Bacău. Realitatea este cât se poate de crudă. Copiii din clasele I şi a II-a au fost întâmpinaţi la deschiderea anului şcolar cu băncile goale – fără manuale şcolare. În tot acest timp, la nivel declarativ, educaţia şi sănătatea sunt două teme preferate de premierul Ponta în campania electorală.

Guvernul Ponta şi PSD dovedesc faptul că nu cunosc nici o limită a decenţei în scopul de a câştigă capital electoral. Încearcă să manipuleze copiii, părinţii şi opinia publică.

Doresc să vă aduc la cunoştinţă un caz concret, din judeţul Bacău, despre care am convingerea că nu este unul singular. Preşedintele consiliului judeţean, lider al PSD Bacău, şi-a permis să deturneze un demers administrativ legitim, susţinut de consilierii judeţeni, în folosul propriului partid şi al imaginii personale. Acest reprezentant de marcă al partidului de guvernământ a împărţit copiilor din mediul rural, la deschiderea anului şcolar, ghiozdane roşii, inscripţionate cu numele său.

După adoptarea unei hotărâri de Guvern prin care premierul Ponta încearcă să creeze premisele fraudării alegerilor prezidenţiale, introducerea unor copii de 6-7 ani în ecuaţia electorală denotă faptul că liderii PSD nu mai au nici o limită în atingerea scopului politic.

Cer, în mod expres, pe această cale, ca PSD să renunţe la încercarea disperată de transformare a copiilor în agenţi electorali captivi!

Solicit PSD să renunţe la practicile grosolane, fără legătură cu civilizaţia şi cu bunul-simţ!

Media
No rating yet

Comments are closed.