Cetateni Activi pentru Bacau

Asociatia Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD), in colaborare cu Asociatia Un Zambet Bacau, organizeaza joi, 11 septembrie 2014, incepând cu ora 12:30, conferinta de lansare a proiectului „Cetateni Activi pentru Bacau”, proiect finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.

In cadrul conferintei va avea loc prezentarea proiectului si a website-ului www.bacaulactiv.ro, instrument prin intermediul caruia urmarim informarea bacauanilor cu privire la activitatea alesilor locali, judeteni si a parlamentarilor pe mandatul in desfasurare avand in vedere criterii precum prezenta, eficienta, propunerile legislative/proiectele de hotarare propuse sau interventii in plen, luarile de cuvant si multe altele. La eveniment sunt invitati sa participe consilieri locali si judeteni, parlamentari de Bacau si reprezentanti ai societatii civile din judet.

Am fi onorati sa fiti alaturi de noi la acest eveniment care se va desfasura in Bacau, la sala New York din incinta Hotelului Dumbrava, Strada Dumbrava Rosie 2, incepand cu ora 12:30.

Va rugam sa confirmati prezenta dumneavoastra la acest eveniment pana la data de 9 septembrie 2014, la nr. de telefon 0744 278 238 (Teodora Buga) sau la adresa de e-mail informare@bacaulactiv.ro, cu CC la teodora.buga@rymd.ro.

Media
No rating yet

Comments are closed.