partie_ski_slanic-2

In aceasta perioada, Consiliul Judetean Bacau supune dezbaterii publice doua proiecte de hotarare pentru care bacauanii pot transmite observatii sau propuneri.

Primul proiect vizeaza stabirea tarifelor pentru accesul cu telescaunul pe partia de ski Nemira din Slanic Moldova, in sezonul 2014 – 2015. Preturile propuse sunt, in cazul adultilor, de 5 lei pentru o urcare, 25 lei pentru 6 urcari, 50 de lei pentru 12 urcari, 60 lei abonamentul pentru o zi si 100 de lei pentru abonamentul de doua zile. In cazul copiilor, elevilor si studentilor, preturile propuse sunt: 3 lei o urcare, 15 lei 6 urcari, 30 lei 12 urcari, 40 lei abonamentul de o zi si 60 de lei cel de doua zile. Intregul proiect poate fi analizat la acest link.

Al doilea punct se refera la stabilirea tarifelor de aeroport practicate de Regia Autonoma Aeroportul International „George Enescu” Bacau. Aceasta prevede, printre altele, taxarea operatorilor de curse aeriene cu taxe incepand de la 7 euro/tona, acestea fiind negociate in functie de numarul de aterizari in fiecare luna. Intreaga propunere poate fi consultata la acest link.

Persoanele interesate de cele doua proiecte pot transmite observatii sau propuneri la registratura Consiliului Judetean Bacau zilnic, de luni pana vineri, intre orele 8 – 14, sau prin email la secretar@csjbacau.ro pana la data de 13 octombrie 2014.

Sursa foto: bacau.net

Media
No rating yet

Comments are closed.