„Partidul Social Democrat rămâne principalul partid al României”

În ceea ce priveşte evoluţia politică a Partidului Social Democrat, acesta rămâne şi în prezent cel mai important partid din România, în ciuda fuziunilor care s-au făcut între mai multe formaţiuni de dreapta. Trebuie să le spunem oamenilor că Guvernul PSD şi-a onorat până acum cu brio angajamentele luate, a dat înapoi pensiile şi salariile, a deblocat fondurile europene, a crescut cuantumul indemnizaţiilor persoanelor cu posibilităţi materiale scăzute, a majorat salariul minim şi s-a preocupat de înfiinţarea de noi locuri de muncă şi de atractivitatea investiţională. Acestea sunt lucruri palpabile, reuşite definitive, care, cum spuneam, încep să se resimtă din ce în ce mai substanţial în buzunarele românilor.

PSD este un partid social modern, care urmăreşte dezvoltarea economică a societăţii româneşti, astfel încât să poată asigura şi o protecţie socială corespunzătoare, dar şi bunăstarea individuală a fiecăruia. Influenţa măsurilor decise politic se poate vedea prin dezvoltarea diferită a comunităţilor din România, în funcţie de competenţa primarilor şi a consiliilor locale. O echipă implicată şi pregătită poate determina o dezvoltare armonioasă a localităţii, trebuie să ţină cont de priorităţi şi să nu facă operaţiuni de risipire a banului public, doar pentru a obţine voturi. Astfel, în primul rând, administraţiile locale trebuie să deruleze investiţiile în utilităţi care necesită lucrări subterane, şi, abia apoi în drumuri, tocmai pentru a respecta o ordine firească a lucrărilor, iar un drum, odată făcut, să nu fie distrus prin efectuarea ulterioară a săpăturilor, aşa cum am văzut de multe ori că se întâmplă în satele, comunele şi oraşele României.

Implicarea executivă şi administrativă a reprezentanţilor PSD în creşterea standardului vieţii românilor va continua şi de acum încolo şi sunt convins că oamenii vor aprecia cum se cuvine faptul că partidul nostru şi-a respectat cuvântul dat şi a făcut dreptate pentru toţi.

Media
No rating yet

Autorul articolului

Articole asemănătoare

Fără comentarii

Poți publica primul comentariu la acest articol.

Lasă un comentariu

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.