Deputatul PSD Bacău Lucian Şova a venit, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a fi audiat în dosarul în care judecătorul Curţii Constituţionale Toni Greblă este acuzat de trafic de influenţă. La audieri a ajuns la ora 13:00 şi deputatul PSD Bacău Iulian Iancu.

Lucian Şova nu a făcut declaraţii la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, acesta fiind însoţit de un avocat. La DNA au fost audiaţi omul de afaceri Ion Bîrcină, finul judecătorului Curţii Constituţionale Toni Greblă şi generalul în rezervă Bartolomeu Săvoiu, ambii fiind aduşi cu mandat.

La intrarea în sediul DNA, deputatul Iulian Iancu a precizat că a văzut la televizor că este asociat cu acest dosar, însă el nu are nicio legătură cu cazul Greblă.

Sursa: Ziarul de Bacău

Deputații de Bacău Iulian Iancu și Lucian Șova apar la pachet în dosarul în care Toni Greblă, judecător la Curtea Constituțională, este acuzat de trafic de influență, comerț ilicit și constituire de grup infracțional organizat. Din informațiile date publicității de DNA nu reiese dacă deputații de Bacău au avut vreo legătură cu rochiile primite mită de Greblă, dar sunt acuzați de trafic de influență. Astfel, Iulian Iancu și Lucian Șova au făcut intervenții pentru organizarea pe banii Transelectrica a transportului cu autocare a membrilor și simpatizanților PSD la mitingul USL organizat la București pe 17 octombrie 2010.

Sursa: Ziarul de Bacău

Media
No rating yet

Comments are closed.