Nistor-VasileStimate colege, stimaţi colegi,

La fel ca şi dumneavoastră, evenimentul tragic de la sfârşitul săptămânii trecute m-a marcat în mod neplăcut şi mă îndurerează în continuare, fiindu-mi dificil să găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima tristeţea pe care o simt în momentul de faţă. Cele întâmplate sunt cu atât mai grave întrucât ar fi putut fi prevenite, tinerii decedaţi fiind victime ale ignoranţei şi a lipsei de responsabilitate a tuturor actorilor implicaţi.

Doresc să transmit condoleanţe familiei Vieru din Oneşti, fata lor, Mihaela de 32 de ani, aflându-se printre victimele confirmate până în momentul de faţă. De asemenea, gândurile mele se îndreaptă către familiile şi apropiaţii lui Maior Ionuţ, membru al trupei “Bruma”, a soţiei sale Livia, şi ai lui Ştefan Dan, operator de imagine la un post de televiziune cunoscut. Cei trei oneşteni menţionaţi sunt momentan spitalizaţi şi le doresc o recuperare reuşită. Totodată, vreau să îmi exprim sentimentele de solidaritate faţă de familiile tuturor celor decedaţi în data de 30 octombrie, cât şi compasiunea faţă de cei ce se află acum în spitalele din capitală. Sper ca rugăciunile noastre să îşi atingă ţelul.

Deşi nu este uşor să trecem peste ce s-a întâmplat, este timpul să tragem la răspundere pe cei vinovaţi şi să luăm măsurile necesare pentru ca o astfel de tragedie să nu mai aibă loc vreodată undeva în ţara asta. Proprietarii clubului la un loc cu autorităţile locale, de la primăria sectorului 4 până la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, au pus viaţa multor tineri în pericol până să se ajungă aici, iar vestea şi mai îngrijorătoare este că alte astfel de localuri au probleme similare, fiind oricând posibilă o nouă dramă. Este momentul sa ne trezim!

În ultimul rând, aş dori să le mulţumesc tuturor celor care au participat la acţiunile de salvare din noaptea respectivă. Mulţumesc echipelor de intervenţie, doctorilor, tuturor persoanelor care s-au oferit în mod voluntar să-i ajute pe cei răniţi, cât şi celor care au participat la marşurile de solidaritate din restul oraşelor ţării! Sunteţi eroi şi vă asigurăm că toate eforturile dumneavoastră nu vor fi uitate!

Media
No rating yet

Comments are closed.