sedinta extraord CLConsiliul Local Bacău a fost convocat în şedinţă extraordinară vineri, 25 martie 2016, începând cu ora 11.00, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii Bacău. 

Pe site-ul instituţiei a fost publicat programul sedinţeloro comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local Bacău pentru discutarea documentelor şi avizarea proiectelor de hotărâre ce se vor dezbate în şedinţa extraordinară. Toate vor avea loc marți, la Centrul de Afaceri, înainte de şedinţă. Orarul lor poate fi consultat aici.

Ședințele Consiliului Local sunt publice, astfel încât orice cetățean poate asista la discuții.

Ordinea de zi este compusă dintr-un singur proiect de hotărâre: participarea municipiului Bacău, în calitate de partener, împreună cu Asociaţia Culturală „Pro Basarabia şi Bucovina” Filiala Bacău la organizarea evenimentului dedicat celebrării Unirii Basarabiei cu România din 1918, care se desfăşoară în perioada 25 – 27 martie, în Bacău. Proiectul este inițiat de primarul Ilie Bîrzu.

În expunerea de motive se precizează că Asociaţia Culturală „Pro Basarabia şi Bucovina” Filiala Bacău a solicitat suport financiar din partea Consiliului Local pentru organizarea evenimentului. Aniversarea este în data de 25 martie 2016, împlinindu-se 98 de ani de la Unire, însă complexa manifestare cultural – ştiiţifică va continua şi în zilele de 26 – 27 martie 2016. În data de 25 martie acţiunea se va desfăşură la Complexul Muzeal „Iulian Antonescu” şi la Teatrul Municipal Bacovia prin expuneri comemorative, spectacol omagial, iar în 26 – 27 martie acţiunea va continua cu dezbateri şi conferinţe în Aula Universităţii „Vasile Alexsandri”.

Contribuţia ce îi revine municipiului Bacău este de 8.800 lei:

  • materiale promoţionale /organizare 1000 lei
  • onorariu Grup HAIDUCII 2700 lei
  • onorariu Marcel ZGHEREA 1800 lei
  • cazare hotel (12 persoane: 2 nopţi x 6 camere x 130 lei/noapte) 1560 lei
  • transport Chişinău – Bacău – Chişinău Grup Haiducii (autoturism propriu) 225 lei
  • transport Chişinău – Bacău – Chişinău autocar (8 persoane x 100) 800 lei
  • chirie sală/regie tehnică 750 lei

Media
No rating yet

Autorul articolului

Articole asemănătoare

Fără comentarii

Poți publica primul comentariu la acest articol.

Lasă un comentariu

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.