În data de 20 martie a fost convocat Consiliul Local al Municipiului Bacău în şedinţă extraordinară  pentru data de 24 februarie 2015, orele 12.00, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii Bacău, şedinţa având următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind participarea Municipiului Bacău, în calitate de partener al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modem, în vederea organizării „Campionatului Naţional de seniori, tineret şi juniori”, ce se desfăşura la Bacău în perioada 25 – 29 martie 2015.

Iniţiator – DL. ABABEI RADU – VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI BACĂU

  1. Proiect de hotărâre privind participarea municipiului Bacău, în calitate de partener, împreună cu Asociaţia „Zestrea Străbunilor” Bacău la organizarea evenimentului umanitar intitulat „Minuni pentru îngeri”, care se desfăşoară în data de 27 martie, în Bacău

Iniţiator – DL. ABABEI RADU – VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI BACĂU

  1. Proiect de hotărâre privind însuşirea de către Consiliul Local al Municipiului Bacău a întâmpinării formulată în dosarul nr. 470/110/2015.

Iniţiator – DL. TESCARU VASELE – VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI BACĂU

  1. Proiect de hotărâre pentru aprobarea rapoartelor privind stadiul realizării măsurilor din „Programul de gestionare a calităţii aerului pentru pulberi PMio în municipiul Bacău şi comuna Letea Veche”, elaborate de către MUNICIPIUL BACĂU şi SC CET SA, pentru anul 2014.

Iniţiator – DL. ABABEI RADU – VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI BACĂU

Potrivit Legii nr. 215/2001 a Administrației Publice Locale, ședințele consiliului local și județean sunt publice, astfel încât orice cetățean interesat poate asista la discuții. Pentru mai multe informaţii despre proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local accesaţi următorul link.

Autorul articolului

Articole asemănătoare

Fără comentarii

Poți publica primul comentariu la acest articol.

Lasă un comentariu

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.