sedinta-consiliul-local-bacau

În data de 12 ianuarie a avut loc prima şedinţă extraordinară a Consiliului Local Bacău din noul an, eveniment ce s-a desfăşurat la Centrul de Afaceri şi Expoziţii din oraşul nostru. În cadrul acestei şedinţe a fost aprobat „Regulamentul privind premierea sportivilor si antrenorilor din cadrul cluburilor sportive din Bacău, care au obținut performanțe deosebite la competițiile internaționale oficiale, în anul 2014”.

Ţinând cont de modificările legislative şi de restricţiile bugetare impuse de acestea, s-a stabilit o sumă necesară pentru premierea sportivilor şi antrenorilor în valoare de 235.000 lei. Astfel, pe baza datelor transmise de cluburile sportive cu cei care au obţinut performanţe deosebite la concursurile la care au participat, s-a întocmit lista cu beneficiarii premiilor. Aceştia sunt: Club Sportiv Știinta Municipal – 56.2000 lei, Club Sportiv Știinta – 98.000 lei, Sport Club Municipal – 43.800 lei, Asociaţia Club Sportiv Arena 2011 – 9000 lei, Club Sportiv Şcolar Bacău – 6000 lei, Bronx Powerlifting Club – 2400 lei, Club Sportiv „Dan Botezatu” – 3600 lei şi Club Sportiv Kanku Dai Karate Do – 4000 lei.

De precizat faptul că antrenorii/tehnicienii vor fi premiaţi cu aceeaşi sumă cu cea a sportivilor la a căror performanţă au contribuit. Totodată, în cazul în care un sportiv sau un antrenor a obţinut mai multe performanţe deosebite la competiţiile internaţionale oficiale, acesta va fi premiat o singura dată, pentru performanţa cea mai mare. Lucru important de specificat, având in vedere faptul că un singur sportiv, alături de antrenorul său a obţinut până la 10 premii.

Pe ordinea de zi au mai fost alte două proiecte de hotărâre: primul privind participarea Municipiului Bacău, în calitate de partener, împreună cu Asociația Culturală ”Cealaltă Românie” la organizarea și desfășurarea activităților susținute de delegația băcăuană în Republica Moldova cu ocazia manifestărilor pentru celebrarea împlinirii a 165 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu şi al doilea privind participarea Municipiului Bacău, în calitate de partener, împreună cu Universitatea ”Vasile Alecsandri” la organizarea celei de a XIX-a ediție a Campionatelor Naționale Universitare de Atletism.

Media
No rating yet

Comments are closed.