sedinta extraord CLConsiliul Local Bacău a fost convocat în şedinţă extraordinară vineri, 9 octombrie 2015, începând cu ora 14.00, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii Bacău.

Totodată, a fost publicat pe site-ul instituţiei programul sedinţelor comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local al municipiului Bacău pentru discutarea documentelor şi avizarea proiectelor ce se vor dezbate în şedinţa extraordinară de vineri. Orarul lor poate fi consultat aici.

Ședințele Consiliului Local sunt publice, astfel încât orice cetățean poate asista la discuții.

Ordinea de zi este compusă din următoarele proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2015 ai Consiliului Local al Municipiului Bacău

Iniţiator – DL. ROMEO STAVARACHE – PRIMARUL MUNICIPIULUI BACĂU

2. Proiect de hotărâre privind completarea HCL nr. 198/ 2015 prin care s-a aprobat organizarea Festivalului „Zilele Bacăului” în perioada 09-11 octombrie 2015 de către Teatrul Municipal Bacovia.

Iniţiator – DL. RADU ABABEI – VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI BACĂU

3. Proiect de hotărâre privind completarea HCL nr. 275/ 2014 prin care s-a dat în folosinţă gratuită, pe o perioadă de 25 de ani, terenul în suprafaţă de 2000 mp, situat în Bacău, str. Emest Târţescu, către Asociaţia Lumina,

Iniţiator – DL. VASILE TESCARU – VICEPRIMAR AL MUNICIPIULUI BACĂU

Media
No rating yet

Comments are closed.