Aleşii locali băcăuani s-au dezis cu vehemenţă de primarul Romeo Stavarache în cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Local Bacău. Nu mai vor nici în ruptul capului să fie consideraţi „oamenii lui Stavarache” şi nici mai mult, nici mai puţin, consilierii liberali au ajuns la concluzia că Romeo Stavarache a înnebunit după primul mandat, în care au specificat că la toţi le-a mers bine. Divizaţi, liberalii au reuşit „performanţa” de a-şi face singuri opoziţie, viceprimarul Tescaru remarcând că în Consiului Local Bacău funcţionează opoziţia PNL.

Sursa: ziarulevenimentul.ro. Citeşte continuarea aici.

Media
No rating yet

Autorul articolului

Articole asemănătoare

One Response Comment

 • Avatar
  danni  29 mai 2016 at 12:37

  Eu cred ca ar trebui sa-i votam pe cei care au condus Bacăul în ultimi 8 ani și nu au făcut nimic în acest oraș (PeNaLii Bacăului). Motive:
  – tinerii părăsesc Bacăul în căutarea unui trai mai bun;
  – scandalurile de șpagă care au zdruncinat primăria;
  – circula o vorbă prin Bacău că multe firme mari care urmau sa-și deschidă unități de producție, au fost alungate de cuvintele NOUA CE NE IESE DIN AFACEREA ASTA !!!
  – bani pierdut, sau aruncați în vânt pe: SALA POLIVALENTA, INSULA DE AGREMENT, STAȚIA DE SORTARE A DEȘEURILOR PROST REDIMENSIONATA CARE NU FUNCȚIONEAZĂ, MILCOV, STEFAN CEL MARE ETC.

  VOTATI ROMEO STAVARAHE & DRAGOS LUCHIAN!!!
  EI VA ASTEAPATA LA VOT SA VOTAȚI , PROIECT PENTRU BACAU

  Răspunde

Lasă un comentariu

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.