coperta postare siteAsociația „Romanian Youth Movement for Democracy” (RYMD) are deosebita plăcere de a anunța lansarea primei ediții a campaniei “Best Beehaviour” prin intermediul căreia ne dorim să-i identificăm, promovăm și să-i premiem, în fiecare lună, pe cei mai activi voluntari din județul nostru.

Campania se desfășoară în cadrul proiectul strONG – ONG-uri puternice pentru Bacău”, implementat în perioada august 2015 – februarie 2016 de către Asociația RYMD, finanțat prin Granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG din România.

Premiul lunii octombrie – un Kindle (e-book reader)

Campania presupune votarea de către comunitatea voluntarilor băcăuani, în fiecare lună, a celui mai activ voluntar propus de către organizațiile non-guvernamentale sau grupurile informale care activează la nivelul județului Bacău. În luna octombrie, cel mai votat voluntar de pe www.beestrong.ro va primi un e-book reader oferit de COMSERVICE.

Pe aceasta cale, vă lansăm invitația de a nominaliza un voluntar din cadrul organizației dvs. căruia, prin această participare, îi va fi recunoscută implicarea în activitățile de voluntariat și totodată va deveni ambasadorul ONG-ului din care face parte în comunitatea băcăuană.

Calendarul campaniei “BestBeehavior” pe luna octombrie :

1 octombrie –  11 octombrie 2015: Nominalizarea din partea ONG-ului a unui voluntar-candidat care s-a remarcat prin activitățile desfășurate în luna septembrie

12  – 25 octombrie 2015:  Promovarea și votarea celui activ voluntar de către comunitatea voluntarilor băcăuani

26 -31 octombrie 2015: Anunțarea câștigătorului titlului de cel mai activ “Voluntar Băcăuan al lunii septembrie”

Pașii pentru a propune un candidat de către ONG:

  1. ONG-ul își realizează un cont pe platforma http://beestrong.ro/inregistreaza-te/
  1. ONG-ul propune un voluntar care s-a remarcat prin activitatea sa în luna septembrie și trimite propunerea la adresa voluntarullunii@beestrong.ro o scurtă descriere (de 200 de maxim caractere).
  1. Voluntarul propus își realizează profilul pe platforma http://beestrong.ro/inregistreaza-te/

Despre sistemul de votare

Pentru a vota, utilizatorii trebuie să se logheze pe platforma online beestrong.ro. În cazul în care aceștia nu au deja cont, își vor crea unul. Votarea se va desfășură în perioada 12-25 octombrie 2015.

Vă mulțumim și așteptăm cu entuziasm candidaturile din partea ong-ului dvs. pentru titlul de cel mai activ voluntar al lunii septembrie!

 Campania de promovare a voluntariatului este organizată sub egida proiectului „strONG”, finanțat prin granturile SEE 2009 -2014 în cadrul Fondului ONG din România.

Media
No rating yet

Comments are closed.