coperta postare siteAsociația „Romanian Youth Movement for Democracy” (RYMD) are deosebita plăcere de a anunța lansarea primei ediții a campaniei “Best Beehaviour” prin intermediul căreia ne dorim să-i identificăm, promovăm și să-i premiem, în fiecare lună, pe cei mai activi voluntari din județul nostru.

Campania se desfășoară în cadrul proiectul strONG – ONG-uri puternice pentru Bacău”, implementat în perioada august 2015 – februarie 2016 de către Asociația RYMD, finanțat prin Granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG din România.

Premiul lunii octombrie – un Kindle (e-book reader)

Campania presupune votarea de către comunitatea voluntarilor băcăuani, în fiecare lună, a celui mai activ voluntar propus de către organizațiile non-guvernamentale sau grupurile informale care activează la nivelul județului Bacău. În luna octombrie, cel mai votat voluntar de pe www.beestrong.ro va primi un e-book reader oferit de COMSERVICE.

Pe aceasta cale, vă lansăm invitația de a nominaliza un voluntar din cadrul organizației dvs. căruia, prin această participare, îi va fi recunoscută implicarea în activitățile de voluntariat și totodată va deveni ambasadorul ONG-ului din care face parte în comunitatea băcăuană.

Calendarul campaniei “BestBeehavior” pe luna octombrie :

1 octombrie –  11 octombrie 2015: Nominalizarea din partea ONG-ului a unui voluntar-candidat care s-a remarcat prin activitățile desfășurate în luna septembrie

12  – 25 octombrie 2015:  Promovarea și votarea celui activ voluntar de către comunitatea voluntarilor băcăuani

26 -31 octombrie 2015: Anunțarea câștigătorului titlului de cel mai activ “Voluntar Băcăuan al lunii septembrie”

Pașii pentru a propune un candidat de către ONG:

  1. ONG-ul își realizează un cont pe platforma http://beestrong.ro/inregistreaza-te/
  1. ONG-ul propune un voluntar care s-a remarcat prin activitatea sa în luna septembrie și trimite propunerea la adresa voluntarullunii@beestrong.ro o scurtă descriere (de 200 de maxim caractere).
  1. Voluntarul propus își realizează profilul pe platforma http://beestrong.ro/inregistreaza-te/

Despre sistemul de votare

Pentru a vota, utilizatorii trebuie să se logheze pe platforma online beestrong.ro. În cazul în care aceștia nu au deja cont, își vor crea unul. Votarea se va desfășură în perioada 12-25 octombrie 2015.

Vă mulțumim și așteptăm cu entuziasm candidaturile din partea ong-ului dvs. pentru titlul de cel mai activ voluntar al lunii septembrie!

 Campania de promovare a voluntariatului este organizată sub egida proiectului „strONG”, finanțat prin granturile SEE 2009 -2014 în cadrul Fondului ONG din România.

Media
No rating yet

Autorul articolului

Articole asemănătoare

Fără comentarii

Poți publica primul comentariu la acest articol.

Lasă un comentariu

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.