Adunarea generala a Organizatiei municipale PSD Moinesti, desfasurata vineri, a beneficiat de prezenta liderului judetean Dragos Benea, a deputatilor Miron Smarandache si Lucian Sova, a senatorului Dan Tataru, si, nu in ultimul rand, a primarului municipiului, Viorel Ilie. Intalnirea cu membrii organizatiei municipale Moinesti a reprezentat o ocazie excelenta de analiza a activitatii depuse in acest an, practic de cand PSD Moinesti este condus de deputatul Miron Smarandache, in calitate de presedinte.

‘Reuniunea a fost extrem de benefica, deoarece am discutat concret despre ceea ce s-a facut pana acum in 2014 si, mai ales, despre obiectivele necesar a fi indeplinite in aceasta toamna. S-au evidentiat realizarile echipei, respectiv ale organizatiilor de tineret si pensionari, practic reinfiintate, conduse de Olivian Darie si respectiv Constantin Saftoiu, concretizate prin cresterea numarului de membrii si simpatizanti, s-au trecut in revista proiectele urmatoare si, de asemenea, s-au amintit si manifestarile derulate in sprijinul oamenilor din Moinesti. De remarcat ca la 1 ianuarie 2014 PSD Moinesti avea 360 de membri, iar acum suntem 560, deci o crestere de 55%’, a subliniat deputatul Miron Smarandache. Intre actiunile desfasurate de PSD Moinesti in ultima perioada s-au remarcat acordarea de daruri pentru 100 de copii in preajma Craciunului 2013, flori pentru doamne si domnisoare de 8 Martie, precum si organizarea unei tabere de vara, de trei zile, pentru tinerii social democrati in Piatra Neamt.

In cuvantul sau, presedintele PSD Bacau si al Consiliului Judetean, Dragos Benea, a transmis celor prezenti un mesaj de solidaritate in vederea abordarii campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, prezentand o analiza corecta a candidatilor, cu accent pe diferentele semnificative dintre candidatul PSD, premierul Victor Ponta, si contracandidatii acestuia. Benea a vorbit si despre importanta participarii masive la vot a membrilor si simpatizantilor PSD din Moinesti, apreciind realizarile din ultima vreme a Guvernului condus de Victor Ponta, fara indoiala mult mai benefice pentru oameni, comparativ cu taierile de salarii si pensii ale fostelor guverne girate de presedintele tarii. De asemenea, presedintele CJ Bacau a punctat si seria proiectelor realizate in ultima vreme in municipiul Moinesti, precum apa curenta, canalizarea, asfaltarea strazilor Pacii si Osoiu, dar si parteneriatul incheiat intre Primarie si Consiliul Judetean pentru refacerea clubului Lira, cu o investitie de 60 miliarde lei, toate acestea demonstrand excelenta colaborare dintre primarul Viorel Ilie, deputatul Miron Smarandache si conducerea Consiliul Judetean. In finalul mesajului sau, Dragos Benea a sfatuit membrii, simpatizantii si militantii partidului ca, impreuna cu partenerul local din coalitia de guvernamant, Partidul Conservator, sa acorde maxima atentie campaniei electorale care va incepe in curand, astfel incat rezultatul alegerilor prezidentiale sa fie unul deosebit de bun. Nu in ultimul rand, Adunarea generala a PSD Moinesti a aprobat lista delegatilor la Conferinta judeteana a PSD Bacau din data de 12 septembrie, unde vor fi 14 delegati.

„Ma bucur ca am inchegat la Moinesti un colectiv unit, cu oameni harnici si destoinici, care doresc sa se implice pentru ca PSD sa fie cu adevarat un partid aproape de oameni, un partid care ajuta si se lupta pentru interesele locuitorilor din zona. Cred ca printr-o munca sustinuta vom reusi sa abordam in forta campania electorala pentru alegerile prezidentiale, unde ne propunem un scor mult mai bun decat cel inregistrat in mai, la alegerile europarlamentare”, a conchis presedintele PSD Moinesti, deputatul Miron Smarandache.

Biroul de Presa al deputatului PSD Bacau Miron Smarandache- 6 septembrie 2014

 

 

Media
No rating yet

Comments are closed.