bacauani_activi

Miercuri, 17 decembrie 2014, în cadrul conferinței Aleșii Băcăuani la Raport, nominalizații la titlul onorific de Cel mai Activ Băcăuan al Anului 2014 au primit recunoștința și aplauzele publicului prezent și ale celor care îi apreciază pentru implicarea lor în comunitatea băcăuană.

Dintre cei nouă nominalizați, la evenimentul de miercuri au fost prezenți Mădălina Rotaru, Ioan Dănilă, Dorinel Dominteanu, Bîrzu Ilie, Valentin Aurelian Coca și Mioara Iacob, fiecare dintre aceștia primind o diplomă simbolică. Nominalizații și-au împărtășit emoțiile cu cei prezenți, afirmând că titlul de Cetățeni Activi îi onorează, dar și că îi obligă să fie în continuare persoane implicate.

„Ne-am propus ca prin campania Băcăuani Activi să scoatem la lumină oamenii implicați ai Bacăului, pe cei care, prin acțiunile lor, ne fac viața mai frumoasă. Suntem siguri că cei nouă sunt doar câțiva dintre cetățenii activi ai Bacăului și sperăm ca în anii următori să reușim să aflăm mai multe despre alți oameni implicați ai orașului și județului nostru”, a afirmat coordonatorul proiectului Cetățeni Activi pentru Bacău, Marian Dămoc. „De asemenea, sperăm să îi întâlnim cât mai curând și pe ceilalți nominalizați care nu au putut ajunge la eveniment – Vasile Spătariu, Cristian Ghingheș și Lazăr Lucian – pentru a le cunoaște povestea și a-i felicita pentru activitatea lor”, a mai adăugat acesta.

Cel mai votat Cetățean Activ al Bacăului pe internet

În perioada 8 – 16 decembrie, vizitatorii website-ului www.bacaulactiv.ro au avut ocazia să susțină unul sau mai mulți nominalizați printr-un vot acordat pe pagina campaniei. În total, au fost primite 8089 de voturi, distribuite conform graficului de mai jos:

grafic_bacauani_activi

Cel care a primit cele mai multe voturi și a avut onoarea de a primi Placheta Celui mai Activ Băcăuan al anului 2014 a fost consilierul local Ilie Bîrzu. Acesta a afirmat că numărul mare de voturi primite îl onorează și a precizat faptul că își propune ca în continuare să contribuie la dezvoltarea Bacăului din funcția pe care o deține.

„Nu ne-am dorit să creăm un sistem de vot competitiv, astfel că oricine a putut acorda câte un vot fiecărui nominalizat pe care îl consideră Activ. Ne-am propus să oferim posibilitatea oamenilor de a-i susține cu un vot pe cei pe care îi apreciază cel mai mult, nu să vedem cine este considerat mai activ decât altul. Toate cele nouă persoane sunt câștigătoare pentru că au fost propuse de către o altă persoană și votase de câte alte zeci sau sute, ceea ce înseamnă că eforturile lor sunt apreciate de cei din jur”, a mai precizat Marian Dămoc.

Media
No rating yet

Comments are closed.