Deputatul PNL Ionel Palăr – în cursa pentru președinția Consiliului Județean Bacău. Informația a fost făcută publică de Ioan Balan, deputat PNL de Suceava, care a transmis că zece parlamentari PNL din Regiunea Nord Est vor candida la alegerile locale din 2016.

Vicepreședinte PNL pe Regiunea Nord-Est, Balan a anunțat că deputatul Ionel Palăr va candida pe primul loc pentru Consiliul Județean Bacău, iar senatorul Dragoș Luchian va candida pentru funcția de primar al municipiului Bacău.

Nu este un secret nici în ceea ce privește persoana mea, nici în ceea ce privește persoana domnului senator Dragoș Luchian, pentru că în această perioadă, până la 1 septembrie, toți cei care vor să candideze la alegerile locale trebuie să-și anunțe intenția de candidatură. Aș fi preferat să fac eu acest lucru, dar dacă domnul Balan s-a antepronunțat pentru Moldova… este foarte adevărat: și eu, și domnul Luchian, și probabil vor mai fi și alți colegi care vor dori să candideze și îi încurajez să-și manifeste dorința de a candida pentru orice fel de funcție, chiar și pentru Consiliul Județean. (…) Din hotărârea Biroului Național s-a stabilit foarte clar ca liderii politici parlamentari să-și asume să candideze și va fi chiar anormal ca, în calitatea mea de președinte interimar, să refuz o bătălie pentru partidul pe care-l reprezint. Diferența față de 2008 vom vedea cum va fi făcută, eu sunt rezervat în a face declarații. Întâi muncă și apoi declarații” – a declarat copreședintele PNL Bacău, Ionel Palăr.

Sursa: bacauinfo.ro. Citeşte continuarea aici.

Media
No rating yet

Autorul articolului

Articole asemănătoare

Fără comentarii

Poți publica primul comentariu la acest articol.

Lasă un comentariu

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.