audienta-Bacau-2014

BTL Design, trustul de presă Agora Group împreună cu SC. Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău SA au organizat dezbaterea ”Soluții pentru dezvoltarea IMM-urilor Bacău 2014” ce a avut loc astăzi 5 noiembrie , la Centrul de Afaceri și Expoziții “Mircea Cancicov” Bacău.
Au fost prezente firme din județul Bacău care au pus pe tapet problemele întâmpinate de IMM-urile din Bacău în domeniul fiscalității, legislativ și relațiilor cu instituțiile statului.

În prima sesiune au fost dezbateri aprinse pe tematica finanțărilor, fiscalitățiiși activităților locale în sprijinul IMM-urilor. Au fost prezenți la acestă sesiune în calitate de vorbitori Ionuț Beta director la sucursala Bacău Alpha Bank, Luchian Dragoș, senator în Parlamentul României, Dragos Bădioiu, șef administrație la Direcția Generală a Finanțelor Publice Bacău și Corneliu Pricope director general la S.C. Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău S.A. Oferta Alpha Bank a fost apreciată de către IMM-uri pentru flexibilitate și costuri…sursa: ittrends.ro. Cititi continuarea aici.

Sursa foto: ittrends.ro

Media
No rating yet

Autorul articolului

Articole asemănătoare

Fără comentarii

Poți publica primul comentariu la acest articol.

Lasă un comentariu

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.