audienta-Bacau-2014

BTL Design, trustul de presă Agora Group împreună cu SC. Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău SA au organizat dezbaterea ”Soluții pentru dezvoltarea IMM-urilor Bacău 2014” ce a avut loc astăzi 5 noiembrie , la Centrul de Afaceri și Expoziții “Mircea Cancicov” Bacău.
Au fost prezente firme din județul Bacău care au pus pe tapet problemele întâmpinate de IMM-urile din Bacău în domeniul fiscalității, legislativ și relațiilor cu instituțiile statului.

În prima sesiune au fost dezbateri aprinse pe tematica finanțărilor, fiscalitățiiși activităților locale în sprijinul IMM-urilor. Au fost prezenți la acestă sesiune în calitate de vorbitori Ionuț Beta director la sucursala Bacău Alpha Bank, Luchian Dragoș, senator în Parlamentul României, Dragos Bădioiu, șef administrație la Direcția Generală a Finanțelor Publice Bacău și Corneliu Pricope director general la S.C. Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău S.A. Oferta Alpha Bank a fost apreciată de către IMM-uri pentru flexibilitate și costuri…sursa: ittrends.ro. Cititi continuarea aici.

Sursa foto: ittrends.ro

Media
No rating yet

Comments are closed.